Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki más miatt szakítottatok az aktuális párotokkal, mennyi ideig voltatok a kapcsolatban, amiből kiléptetek, és a másikat mióta ismertétek, aki miatt megléptétek a szakítást? Hogy érzitek/éreztétek, jó döntést hoztatok?
Engem meg az érdekelne, hogy mire így 1-2 hét alatt szakítottatok a párotokkal, addigra az új már kifejezte nyíltan felétek, hogy bejöttök neki, hogy összejönne veletek?
fontos lenne a válasz!
"Amúgy arra egyikőtök sem gondol, hogy az új kapcsolat esetleg azért működik jobban mert ti is odafigyeltek azokra a hibákra amik miatt tönkre ment az első?"
Nem azért működik jobban esetünkben, hanem mert mi egymáshoz illünk, a volt barátommal pedig sajnos nem így volt. Hosszú történet, hogy miért jöttem össze az exemmel, de nem azért mert valaha is tökéletesnek láttam volna. Soha nem szerettem úgy, mint a férjemet, bár ennyi idő után természetesen tudom, hogy ő sem tökéletes, de az ő hibáit tudom tolerálni. Nem hiszem egyébként hogy az lenne az általános, hogy elsőre megtalálja az ember a társát, bizony próbálkozunk, közben hibázunk, ilyen az élet.
Nekem szintén nőként, közvetve más miatt a válaszom.
Az akkori párommal már folyamatos ellentétekből állt a kapcsolatunk, sokszor sírva aludtam el mellette. Ha nem jön egy harmadik, akkor is vége lett volna a dolognak, bár akkor biztos, hogy húztuk volna még egy-két hónapig, mert nagyon ragaszkodtam akkoriban, hogy de biztos lehetne ez jobb, csak rosszul kommunikálunk.
Aztán mikor azon kaptam magam, hogy a harmadikkal a szimpla beszélgetés boldogabbá tesz, mint előtte a másfél éves kapcsolatban bármi, akkor voltam úgy vele, hogy már minden mindegy.
Egyébként az én esetemben a "harmadik" szintén foglalt volt (egyébként 5 éve ismertem, barátok voltunk), így nem jöttünk össze utána, hogy én szakítottam a párommal, az se lett kimondva, hogy miatta, bár nyilván érezte. Neki még kb fél év volt, mire meglépte ugyanezt (ott hosszabb kapcsolatról volt szó), és akkor sem miattam, hanem beleugrott egy másik kapcsolatba.
Na, azt viszont már miattam dobta el. :D Meg mert a csaj horror volt, de az nem a sztori része. Viszont azóta együtt vagyunk, és a döntést nem bánom (szerintem ő se), max. csak azt, hogy egy évig szappanoperáztunk, mire rájöttünk, hogy egymás mellett a helyünk.
Most a vőlegényem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!