Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy egy kapcsolatban ti szakítottatok, de hónapokkal később rájöttetek, hogy borzasztó az exbarátnő nélkül? Ha igen, megkerestétek az exet, vagy féltetek?
Én a volt pasimmal voltam így sokszor, de hosszú kapcsolat után ez mondjuk természetes. Én ilyenkor arra emlékeztettem magam, hogy megvolt az oka, hogy szakítottam vele, nem hirtelen felindulás volt, és ha újra összejönnénk, akkor valószínűleg minden ugyanolyan lenne, és megint erre a döntésre jutnék. És még azzal, hogy egyedül megöregedni azért biztos nem fogok...
De ezzel együtt másfél év telt el addig, amíg egyáltalán eljutottam odáig, hogy szóba álljak más pasival.
Igen,volt ilyen.
Pár hónappal később megkerestem és kosarat kaptam.Elvakult voltam sz@r taktikával,uh nem csoda.
A másiknál meg sikeresen visszaszereztem.Mindent bevetve.
A harmadik válaszoló meg nagyon furcsa,hányszor volt szerelmes.Ilyet még nem is hallottam:).
Nekem is volt kb 35-40 bnőm,de 2-3x voltam szerelmes 30 év alatt.Olyan igazából meg 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!