Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki volt még olyan kapcsolatban, ahol a két fél teljesen más dolgokat szeret, szinte semmi hasonlóság nincs köztük, de mégis nagy a vonzalom meg a szerelem?
Igen, voltam ilyenben, 16 hónapig.
Nem nagyon volt közös érdeklődési körünk, nem ugyanolyan fajta zenét, filmeket szerettünk, ő kockulni szeretett, én olvasni, egy könyvről nem tudtunk elbeszélgetni. Sokszor lesz*arozta azokat a filmeket, amiket én szeretek, sok általam kedvelt sorozatot nem is néztem már, mert szinte minden szabadidőnket együtt töltöttük, de neki nem feleltek meg azok, amiket én szerettem. Egy zenét nem hallgathattam végig, mert a felénél/háromnegyedénél "én tudok jobbat" és nyomta a sajátját, ami nekem nem tetszett, de azt kellett hallgatni. Moziba se tudtunk járni, mert mint említettem, nem egyezett a filmek terén az ízlésünk. Nem szerette a koncerteket sem a színházat, én viszont igen. Ő inkább kockulós netezős volt, míg én a kulturális dolgokat is preferáltam.
Végül nem ezért lett vége, bár elég sok dologról le kellett mondanom mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!