Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mit szóltatok volna az alább esethez? Szakítottatok volna azonnal?
Miért nem vele kommunikálsz?
Ha egy ilyen kis szaros ügyben kívülről várod a döntést a szakításról, akkor képzelem, hogy a valódi bajok esetén mit tennél...
Beszélgess vele. Hidd el, nagy élmény lesz.
Velem is volt ilyesmi, szakítás lett a vége.
Undorító dolog ez szerintem. Igazából valamiért úgy gondolta, hogy azzal a csávóval neki majd jobb lesz. Talán újat akart vagy sok oka is lehet. Ha baj volt és nem mondta el neked, az nem a te hibád. Valószínűleg amíg nem volt biztos a dologban, addig te jó voltál tartaléknak aztán ha nem jött volna össze akkor marad veled, mondván jó leszel te is. Nem tudom mi miatt szakítottatok de ez így jobb. Én is mindig a miértekre kerestem a válaszokat. Rájöttem, hogy nem hibáztathatom magam. Persze volt amit másképp is tehettem volna de nem mindent vettem észre ha valami nem tetszett neki, ő pedig nem szólt. Én úgy gondolom, hogy két ember között az őszinte kommunikáció az első ha komolyan gondolják a dolgot. Általában itt csúsznak el a legtöbben, nálatok is ez volt... hiába mondta el, nem úgy mondta és aztán te láttad a saját szemeddel hogy mi történik. Ennyi. Mondjuk a jobb eset, hogy neked elmondta. Nekem mindig csak annyit mondott, hogy a barátaival beszélget. Amikor megkérdeztem miről, akkor "átlagos dolgokról, hogy mi történt".
#2-es vagyok.
Nem tudom srácok, sztem hülyén álltok hozzá.
Én természetesnek tartom, hogy egy fiatal és ruganyos punci nyitna a világ felé és kipróbálna ezt-azt.
Sztem fontosabb, hogy meg tudjátok dumálni ezt is, ahogy a lány is próbálta. Félsz, h félredug?
Igen, de a félelemtől aztán biztosan jobb lett a kapcsolatotok.
Amúgy ha az a másik jobb nálad, akkor nem tartanád jogosnak, hogy átpártoljon hozzá?
Tudom, ez most egy abszurd kérdés, de madártávlatból nézve teljesen jogos.
A helyedben megkérdeztem volna, hogy mit gondol a srácról, elégedett-e a kapcsolatunkkal, esetleg vágyik-e valami másra. Hagytam volna, hogy elmondja mit gondol és igyekeztem volna nyitottnak látszódni, hogy ne féljen kiadni magát.
Egy nőnek mindig imponál, ha futnak utána. Egy jó nő után mindig is fognak futni.
Hát kérdező, valóban, egy híradót néző pasival nehéz felvenni a versenyt...
Egyet tudok biztosan a nőkről: az önbizalomhiányt úgy szagolják ki másodpercek alatt, mint ahogy a cápa érzi meg a vért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!