Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már amiatt, mert nem tudtok eleget találkozni a párotokkal?
Mi kb fele ennyit tudunk csak találkozni, ha nem kevesebbet, mégis két éve együtt vagyunk. Ez azon múlik, mennyire szeretitek egymást. Ha nagyon, akkor valahogy mindig megoldjátok és kibírjátok. Ha nem, akkor lakhattok tíz percre a másikról, akkor is szakítani fogtok előbb- utóbb. Ha szenved és nem sok értelmét látja, akkor most és mindenkorra le kell ülni egymással szemben és konkrétan megbeszélni, mit akartok a másiktól. Ennyi.
22/L
Nézz utána az öt szeretetnyelvnek. Neki lehet, hogy az együtt töltött idő a legfontosabb (nekem is, ezért megértem őt).
Viszont én már lehiggadtam kicsit, tudom, hogy a férfi nem töltheti velem minden idejét.
Azt szoktam mondani, hogy nem az a baj, ha nincs velem, hanem ha úgy érzem nem gondol rám. Igénylem és szeretem ha rám ír Viberen, ha csak egy jó reggeltet, egy csókot küld, vagy bármi kis aprósággal jelzi, hogy ha fizikailag nem is, de gondolatban velem van.
Amúgy a heti két találkozás ebben a helyzetben teljesen rendben van.. csak ő nem ezt a helyzetet szeretné. Ha szeret ki fogja várni az egy évet, csak nehéz lesz neki. Ha meg nem szeret akkor úgyis mindegy.
Éreztesd vele, hogy gondolsz rá. Irj neki csak úgy, minden különösebb alkalom nélkül, ha eddig nem tetted. Azt viszont ne hagyd később se, hogy a külön programjaid megszűnjenek miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!