Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki más miatt szakítottatok az aktuális párotokkal, mennyi ideig voltatok a kapcsolatban, amiből kiléptetek, és a másikat mióta ismertétek, aki miatt megléptétek a szakítást? Hogy érzitek/éreztétek, jó döntést hoztatok?
És ha megint jön egy jobb, ő is gond nélkül megy a levesbe...?
8: egyetértek, korábban kellett volna szakítani. De akkor nem így éreztem, bíztam benne, hogy talán csak egy mélypont, csak egy ilyen időszak, hogy többet veszekszünk, nem is azt érzem, amit kellene, azért ez nem tartott olyan sokáig, de feltételezem, azt sem tartanád feltétlenül helyesnek, hogy az első rossz passz miatt szakítson az ember. Amikor jött a másik, akkor a szakításban amellett, hogy már nem igazán éreztem jól magam a meglévő kapcsolatban, az is közrejátszott, hogy az új pasival (már férjemmel) jobban éreztem magam, mint az exszel bármikor, és ez elgondolkodtatott, hogy talán jelent valamit. Azt meg aztán főleg nem tartottam helyesnek, hogy amikor az exemmel együtt voltam (nem szexuálisan, amióta ismerem a férjem, azóta senkivel sem feküdtem le, az exnek is kemény egy héten keresztül kitaláltam mindenfélét, hogy miért ne szexeljünk), egy másik férfira gondoltam, akármit is csináltunk.
Nem az történt, hogy már szakítani akartam, csak vártam a "megfelelő pillanatra", nem kerestem az alkalmat, új férfit, párkapcsolatot, egyáltalán nem akartam szakítani még, reméltem, hogy ez lehet jó, de azt határozottan nem tudtam magamban másképp kezelni, mint így, hogy éjjel-nappal egy olyan férfira gondolok, aki nem a párom.
Gondolom az első kapcsolat elején is megvolt ez a duma. Én már több csajtól hallottam ugyanezt, de mindig más lett a vége.
5#
Mert nincs olyan, hogy legjobb, mindig van jobb, legfeljebb kompromisszumképesebb vagy.
Amúgy arra egyikőtök sem gondol, hogy az új kapcsolat esetleg azért működik jobban mert ti is odafigyeltek azokra a hibákra amik miatt tönkre ment az első?
Mert, ha az új pasi a legtökéletesebb ember a világon akkor miért jöttetek össze az előzővel? Valamikor őt is a legjobbnak kellett látnotok hozzá, egy kapcsolat teljes elromlásához pedig két ember kell.
Észrevettétek, hogy eddig kizárólag nők cserélték le a volt barátjukat egyetlen nap alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!