Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valaki más miatt szakította...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki más miatt szakítottatok az aktuális párotokkal, mennyi ideig voltatok a kapcsolatban, amiből kiléptetek, és a másikat mióta ismertétek, aki miatt megléptétek a szakítást? Hogy érzitek/éreztétek, jó döntést hoztatok?

Figyelt kérdés
2015. nov. 12. 12:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
47%

És ha megint jön egy jobb, ő is gond nélkül megy a levesbe...?

2015. nov. 12. 13:32
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ugyanis nála nekem nincs jobb. Rossz kapcsolatból pedig ki kell lépni, sajnálatból nem szabad maradni. Azóta a volt párom is megnősült, elvette azt akivel boldog. Hol van itt a probléma?
2015. nov. 12. 13:34
 13/26 anonim ***** válasza:

8: egyetértek, korábban kellett volna szakítani. De akkor nem így éreztem, bíztam benne, hogy talán csak egy mélypont, csak egy ilyen időszak, hogy többet veszekszünk, nem is azt érzem, amit kellene, azért ez nem tartott olyan sokáig, de feltételezem, azt sem tartanád feltétlenül helyesnek, hogy az első rossz passz miatt szakítson az ember. Amikor jött a másik, akkor a szakításban amellett, hogy már nem igazán éreztem jól magam a meglévő kapcsolatban, az is közrejátszott, hogy az új pasival (már férjemmel) jobban éreztem magam, mint az exszel bármikor, és ez elgondolkodtatott, hogy talán jelent valamit. Azt meg aztán főleg nem tartottam helyesnek, hogy amikor az exemmel együtt voltam (nem szexuálisan, amióta ismerem a férjem, azóta senkivel sem feküdtem le, az exnek is kemény egy héten keresztül kitaláltam mindenfélét, hogy miért ne szexeljünk), egy másik férfira gondoltam, akármit is csináltunk.

Nem az történt, hogy már szakítani akartam, csak vártam a "megfelelő pillanatra", nem kerestem az alkalmat, új férfit, párkapcsolatot, egyáltalán nem akartam szakítani még, reméltem, hogy ez lehet jó, de azt határozottan nem tudtam magamban másképp kezelni, mint így, hogy éjjel-nappal egy olyan férfira gondolok, aki nem a párom.

2015. nov. 12. 13:34
 14/26 anonim ***** válasza:
Az én esetem szerintem félig kilóg innen, mert végül én a másikkal nem jöttem össze csak ő nyitotta fel a szemem, hogy lehet ez másképp is. Szóval 6 éve voltunk együtt amikor megismertem egy srácot. Csak beszélgettünk egy közös hobbi révén majd egy hónapig, amikorra lettünk olyan jóba, hogy többet mesélt magáról, az életéről, a barátnőjéről.. :) És akkor esett le, hogy amibe kapcsolatba élek az úgy nem normális. (a másik srác épp megkérni készült a barátnője kezét 5 év kapcsolat és 2 év együttélés után, egykorúak voltunk) Mi 6 éve együtt voltunk, de nem sikerült tető alá hozni az összeköltözést, pedig mindketten dolgoztunk, nem függtünk a szülőktől, egyszerűen mindig talált kifogást. Első évtől mondta, hogy így úgy eljegyez ha lediplomázok, a kapcsolatunk 4. évében ez megtörtént, mármint a diploma, az eljegyzés nem. De sajna valahol a 3. év környékén a rózsaszín ködnek annyi volt. Elkezdtem látni a hibáit, egyre többet veszekedtünk, de mivel életem első kapcsolata volt minden téren, ezért ragaszkodtam hozzá. Plusz voltak olyan felelőtlen kijelentések, hogy örökön örökké, csak veled, soha senki mást nem szeretnék, stb. Szóval gyötrődtem eleget mire megszültem, hogy akkor ennyi volt. Nem fog működni. Utána egy évig szar volt, mert mindenről ő jutott eszembe, de talpra álltam, pár éve pedig megismertem a vőlegényem és hát... iszonyat boldogtalan életem lett volna ha akkor nem szakítok és nem találkozok a vőlegényemmel, aki az ideál, a nagy Ő, a szőke herceg és még sorolhatnám. :) A másik srác aki felnyitotta a szemem azóta apuka és tervezik a második gyerkőcöt, néha még beszélgetünk. :) Tehát úgy érzem jó döntést hoztam.
2015. nov. 12. 13:35
 15/26 anonim ***** válasza:

Gondolom az első kapcsolat elején is megvolt ez a duma. Én már több csajtól hallottam ugyanezt, de mindig más lett a vége.

2015. nov. 12. 13:36
 16/26 anonim ***** válasza:
Nézd 42%-os válaszoló. Arról mi itt nem tehetünk, ha kidobott a barátnőd (vagy több barátnőd is), sajnállak, de ne rajtam vezesd le a frusztráltságod. Majdnem 9 éves kapcsolat, több mint 5 év házasság után azért ki merem jelenteni, hogy amit leírtam, az nem "duma" Engem is hagytak már el, mégsem adtam fel, túlléptem rajta és meg is lett az eredménye.
2015. nov. 12. 13:42
 17/26 A kérdező kommentje:
Aki veszekedni akar, az legyen szíves eltakarodni, nem ez a dühöngő! Köszönöm!
2015. nov. 12. 14:31
 18/26 anonim ***** válasza:
16-os vagyok. Remélem nem rám gondoltál, Kérdező, mert én aztán nem akarok veszekedni, én csak a kérdésre válaszoltam, mire belém kötöttek. Amúgy ez a felnőtt párkapcsolatok témakör többnyire dühöngőre hasonlít sajnos.
2015. nov. 12. 14:34
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem, aki a kérdésre válaszolt, azzal semmi bajom, elsősorban annak szól a felhívás, aki itt sorozatosan belekötött a válaszokba.
2015. nov. 12. 14:37
 20/26 anonim ***** válasza:
43%

5#

Mert nincs olyan, hogy legjobb, mindig van jobb, legfeljebb kompromisszumképesebb vagy.

Amúgy arra egyikőtök sem gondol, hogy az új kapcsolat esetleg azért működik jobban mert ti is odafigyeltek azokra a hibákra amik miatt tönkre ment az első?

Mert, ha az új pasi a legtökéletesebb ember a világon akkor miért jöttetek össze az előzővel? Valamikor őt is a legjobbnak kellett látnotok hozzá, egy kapcsolat teljes elromlásához pedig két ember kell.

Észrevettétek, hogy eddig kizárólag nők cserélték le a volt barátjukat egyetlen nap alatt?

2015. nov. 12. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!