Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mire számíthatok egy kínai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthatok egy kínai fiú részéről egy kapcsolatban? ( többi lent)

Figyelt kérdés

Most ismerkedtem meg egy kínai fiúval és valószínűsíthetőleg szorosabbra szeretnénk fűzni ezt az ismerettséget,mivel vonzódunk egymáshoz,csak ha nem szólnak bele a körülmények.

Viszont elég konzervatív közegben nőtt fel és él most is,mellesleg mindkettőnk 18 éves + megtudtam róla a hosszú beszélgetéseink alatt,hogy még nem volt barátnője ahogyan nekem sem barátom még,nagyon tapasztalatlan azt szűrtem le.

Tény,hogy én sem vagyok annyira tapasztalt,és ezért kicsit tartok a testi részétől a kapcsolatunknak

Nyílván nem fogjuk elsietni a szexet ha összejön ez a dolog

De igényeink vannak és előbb-utóbb megkell történnie.

Szóval aki érintett a témában annak megköszönném előre is a válaszát,üzenetét.

És kérlek titeket próbáljátok mellőzni a rosszindulatú,sztereotípikus megjegyzéseket.

Köszönöm előre is mégegyszer!

2015. okt. 29. 15:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Személyiségétől függ.
2015. okt. 29. 16:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Az exem iszonyú önző volt az ágyban. Pici simi aztán durrbele.

A méretet tekintve átlagos, ha nekifekszik az előjátéknak, még jó is lehetett volna.

2015. okt. 29. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!