Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számíthatok egy kínai fiú részéről egy kapcsolatban? ( többi lent)
Most ismerkedtem meg egy kínai fiúval és valószínűsíthetőleg szorosabbra szeretnénk fűzni ezt az ismerettséget,mivel vonzódunk egymáshoz,csak ha nem szólnak bele a körülmények.
Viszont elég konzervatív közegben nőtt fel és él most is,mellesleg mindkettőnk 18 éves + megtudtam róla a hosszú beszélgetéseink alatt,hogy még nem volt barátnője ahogyan nekem sem barátom még,nagyon tapasztalatlan azt szűrtem le.
Tény,hogy én sem vagyok annyira tapasztalt,és ezért kicsit tartok a testi részétől a kapcsolatunknak
Nyílván nem fogjuk elsietni a szexet ha összejön ez a dolog
De igényeink vannak és előbb-utóbb megkell történnie.
Szóval aki érintett a témában annak megköszönném előre is a válaszát,üzenetét.
És kérlek titeket próbáljátok mellőzni a rosszindulatú,sztereotípikus megjegyzéseket.
Köszönöm előre is mégegyszer!
Az exem iszonyú önző volt az ágyban. Pici simi aztán durrbele.
A méretet tekintve átlagos, ha nekifekszik az előjátéknak, még jó is lehetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!