Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hidalhatnám át a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hidalhatnám át a problémát, ha a barátnőjelöltemnek nincs pénze?

Figyelt kérdés
Arra sincs pénze, hogy eljöjjön találkozóra. Semmire, amit keres kajára megy el, de hónap végén még így is éhezik. Mit tegyek, mikor beleszerettem, de azt sem akarom, hogy a szív győzzön az ész felett és túl sokat költsek rá így az elején. Kínos, hogy mindent nekem kell fizetnem helyette. 300 km választ el minket. Van ennek így értelme?
2015. aug. 11. 17:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Mit kell fizetned helyette?
2015. aug. 11. 17:13
 2/24 A kérdező kommentje:
Pl. a buszt, bármit veszünk (fagyi, üdítő, kaja, strand belépő + ugye az ajándékok).
2015. aug. 11. 17:15
 3/24 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem az legyen, hogy amíg a kapcsolat elején vagytok, addig egy fillért nem költesz rá. Nem a kötelességed, az ő élete. Aztán majd ha komolyabb lesz a dolog, és bebizonyította, hogy szeret téged, és nem fog otthagyni, akkor simán költhetsz rá amennyit jónak látsz, és megengedhetsz magadnak. Én ezt csinálnám.
2015. aug. 11. 17:17
 4/24 A kérdező kommentje:
Köszi. Sajna olyan a munkája, hogy végigdolgozza a hetet, de alig fizetnek neki. Azt ígérte keres más munkát, de nem sok lehetőség van ahol lakik. Örül, hogy ezt is találta.
2015. aug. 11. 17:18
 5/24 anonim ***** válasza:
50%
Megmondom őszintén, én nem küzdenék ezzel.
2015. aug. 11. 17:23
 6/24 anonim ***** válasza:
78%
Én a helyedben nagyobb értékű ajándékot csak úgy nem vennék, de a buszt, belépőket fizetném, ha normális, rendes nő. Neki is rossz lehet, hogy ilyen helyzetben van.
2015. aug. 11. 17:26
 7/24 A kérdező kommentje:
Köszi. Le nem mondok róla, nagyon kivételes nőről van szó.
2015. aug. 11. 17:33
 8/24 anonim ***** válasza:
75%

Felteszem a kérdést: Miért nem te mész el hozzá?

Elvárod egy csajtól hogy hozzád utazgasson, majd fizesse a kiskólát amit megiszik egy beszélgetés alatt?

2015. aug. 11. 17:37
 9/24 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy nem megyek el hozzá, te észlény?
2015. aug. 11. 17:50
 10/24 anonim ***** válasza:
87%
Ha szereted és megvan a lehetöséged a támogatására akkor nem értem a kérdésedet (Vagy a végtermék megrágásárol van szo?). Ha nem szereted vagy nem tudod rákölteni a szükséges minimumot akkor meg szakitsatok. Ne vegyél fel miatta kölcsönt.
2015. aug. 11. 18:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!