Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudtad, hogy ő az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudtad, hogy ő az igazi? Mennyi időbe telt mire ràjöttél ő az igazi ,és hol tart most a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Történetek érdekelnek elsősorban kort kérnék nemet és a sztoridat, megismerkedés és honnan tudod, hogy ő nem csak egy a sok közül miből érezted, és honnan tudod, hogy ő is ìgy érez iràntad. Milyen volt az első randi és hogy vagytok most?

ma 09:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Hiába írjuk le 20 ezren amikor mindenki története más és teljesen más miatt érzi, hogy az "igazi" mellett van. Amúgy lehet neked nincs is "igazi" szóval hiába keresed kérdező...
ma 10:00
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
Én nem hiszek az "igazi" jelenségben. Úgy gondolom, több emberrel is lehet tartalmas, jó, szerelmen alapuló kapcsolata az embernek. A jelenlegivel most nagyon jó, aztán ki tudja, x év múlva milyen lesz, elmúlik-e a szerelem vagy változunk-e. Az a mindennapokban érződik, hogy számítunk egymásnak.
ma 10:07
 3/13 A kérdező kommentje:
Én most ezt csak azért ìrtam ki mert kíváncsi vagyok és szivesen olvasnék pozitív dokgokat ami kicsit szivetmelengető sztori. Nem azért mert nekem most "milyen"a helyzetem 🙂
ma 10:07
 4/13 anonim ***** válasza:
Szívmelengető történeteket olvashatsz bárhol és hiába olvasod hogyha aki írta pár év múlva szétvál az "igazi"-tól. Az érzéseken és hozzáálláson múlik minden. Hiába szeret ha nincs bizalom, vagy eltérő céljaitok vannak. Arra adni, hogy "igazi" valaki eléggé naiv dolog...
ma 10:10
 5/13 anonim ***** válasza:
38%

Nincs ilyen, hogy "igazi".

Olyan van, hogy testileg vonzó, emberileg becsülöd, megtaláljátok a közös hangot, hasonló az értékrendetek, és hasonló életet akarnátok élni (pl. mindketten gyereket akartok). És utána, hogy még a mindennapi együttélésben se mentek egymás agyára. :-)))

ma 10:12
 6/13 anonim ***** válasza:
44%

Én úgy olvastam ezoterikus szempontból, hogy a nagy Ő, vagy Igazi az ikerláng kapcsolat. Nem mindenkinek van mert az ikerlángod csak fejlett lelkeknél fordulhat elő. Nem más mint önmagad! A te lelked díj feminimre és maszkulinra. A célja nem más mint a spirituális ébredés, felvilágosodás. Óriási sok fájdalommal, veszteséggel jár és egyáltalán nem biztos, hogy bármelyikőtök felébred spirituálisan értve, vagy, hogy együtt lesztek. Személy szerint ha ez igaz akkor soha nem akarom megtapasztalni. Úgy írják le, hogy első perctől fogva tudják, hogy egymásnak vannak teremtve, de az érzések olyan intenzívek, hogy egyik vagy mindkettő tag egyszerűen menekül, elfut annyira megijed.

Inkább nem hiszek ilyesmiben teljesen mindegy minek nevezem. :D

ma 10:20
 7/13 anonim ***** válasza:
(*díj - osztódik/szakad)
ma 10:21
 8/13 anonim ***** válasza:
38%

Hát sajnálom, hogy én is lelombozlak de nincs igazi. :)

Illetve van. A világon sok-sok ember akit ha megismernél tökéletesen passzolnátok.

ma 10:21
 9/13 anonim ***** válasza:
78%

32 voltam mikor megismertem, ő 31- Én vagyok a férfi. Első randin sétálni voltunk egy tanösvényen és beszélgettünk. Kb 1,5 óra volt. Már akkor és ott tudtam, hogy ő lesz a feleségem.

Most 6 évvel később a feleségem és a 2 gyerekem anyja.

ma 10:30
 10/13 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem létezik, de nem jön utadba azonnal, előbb csalódnod kell és fejlődni, hogy mellette sokkal érettebb tudj lenni mint voltál annó. Előtte jó sok békát meg kell csókolni.
ma 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!