Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Mit vegyek a barátnőmnek?...

Mit vegyek a barátnőmnek? Tudtok adni ötletet?

Figyelt kérdés

Most lesz fél éve, hogy együtt vagyunk. Ilyenkor szoktak egymásnak ajándékot venni a párok vagy csak 1 év után?

Temuról akartam rendelni de az túl sokára jönne meg.

Van valami cuki ajándék ötletetek? Nyaklanc, gyűrű? Vagy az utóbbi félrérthető lenne, mintha el akarnám jegyezni?

ma 10:25
 1/4 anonim válasza:
100%
Hát, gyűrűt azért ne vegyél
ma 10:28
 2/4 anonim válasza:
Nőként én azt mondom felesleges, főleg ha mástól kérsz tanácsot hogy mit vegyél. Ebből arra tudok következtetni, hogy nincs valamilyen specifikus vágya amit neked is elmondott. Szóval venni valamit csak azért hogy adjunk szerintem felesleges. Kívánj neki max boldog fél évet, vidd el valami romantikus randira és ennyi :).
ma 13:32
 3/4 Kései Sirató ***** válasza:
Vegyél 1 szál rózsát neki, annak minden nő örül.
ma 14:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Kommunikáljatok! :) Ha te veszel ajándékot, ő meg nem, akkor rosszul fogja érezni magát. Kérdezd meg, meg akarja-e ünnepelni valahogy. Egy szál rózsával viszont nem lősz mellé sosem, az valóban szép gesztus.
ma 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!