Valami ötletet tudnátok adni hogy mit vegyek barátnőmnek a 16. születésnapjára? 17/F
Figyelt kérdés
Teljesen kilátástalan vagyok hogy mit vegyek a barátnőmnek. Mindjárt egy hónapja vagyunk együtt, és valami szép és kedves dologgal szeretném őt meglepni. Azon gondolkodom hogy valami elitebb parfümöt vegyek neki, de azt meg úgy kellene hogy elhozni velem és ő választana, vagy ez nagyon hülyeség lenne?2012. szept. 27. 16:28
1/2 anonim válasza:
Vegyél neki valami szép ékszer (karkötőt , nyakláncot vagy valami ilyesmit), mert annak minden lány örül. Vagy lepd meg azzal, hogy elmentek valahová, és akkor ott adsz neki egy kisebb ajándékot. :) De a parfüm is jó ötlet, de ne vidd el magaddal szerintem, inkább válassz Te valami finom illatot, annak lehet jobban is örül majd!
16/L
2/2 anonim válasza:
Hívd el vacsorázni (lehetőleg ne a MCdonald's ba) persze nem is a Hilton hotelba hanem egy kis hangulatos helyre. Természetesen húzd ki neki a széket.Minden lány örül az ékszereknek de ez már nagyon elcsépelt én tapasztalatból mondom mert én is 16 éves vagyok :) hogy nézd meg melyik együttes a kedvence és vedd meg neki az egyik CD jüket vagy a kedvenc filmjét DVD-n. De persze az ékszernek is nagyon tudnak örülni a lányok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!