Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hidalhatnám át a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hidalhatnám át a problémát, ha a barátnőjelöltemnek nincs pénze?

Figyelt kérdés
Arra sincs pénze, hogy eljöjjön találkozóra. Semmire, amit keres kajára megy el, de hónap végén még így is éhezik. Mit tegyek, mikor beleszerettem, de azt sem akarom, hogy a szív győzzön az ész felett és túl sokat költsek rá így az elején. Kínos, hogy mindent nekem kell fizetnem helyette. 300 km választ el minket. Van ennek így értelme?
2015. aug. 11. 17:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben voltam, mint te.

A párom nagyon szűkösen élt az elvált anyukájával, középsuli mellett éjszakába nyúlóan dolgozott és így sem nagyon tudott utazni a kapcsolatunkért. Úgyhogy én utaztam. Szerintem ez alap. Néha, ha kajálni mentünk el, én fizettem, ez meg emberség, értékrend, neveltetés stb. kérdése.

Az alapján amit írtál, szerintem az ajándékokat felejtsd el. Szedj neki virágot az útszéléről, hajtogass hattyút a szalvétából vagy ilyesmi. Az ilyeneknek talán még jobban is örül. :)

2015. aug. 11. 20:15
 12/24 anonim ***** válasza:

Én vagyok az "észlény"! :) Köszi a jelzőt!

Ha igazán oda lennél érte, akkor ez a kérdés nem fogalmazódott volna meg nálad. Én vidéki lány voltam (sosem voltam eleresztve), és pestről járt hozzám a pàrom. Eleinte randiknál ő fizetett. Nyilván nem michelin csillagos étteremben vacsiztunk, ezt nem is várja el senki. Ha fontos neked akkor minden követ megmozgatsz és mint előttem is írták: nem vagy sz@rrágó! Amennyiben ezen a problémán fennakadsz, jobb ha mást keresel.

Ui.: Mi 7. éve vagyunk együtt, és 1 év utàn költöztem "fel" hozzá!

2015. aug. 12. 07:26
 13/24 anonim ***** válasza:
Azt megkérdezhetem h hàny éves vagy?
2015. aug. 12. 07:32
 14/24 anonim ***** válasza:

A nők nagy része csóró + lusta. Imádják lehúzni a férfiakat.

Suba subához, guba gubához. Olyan nőt találni aki jó színvonalon el képes tartani magát, nagy kihívás.

2015. aug. 12. 09:00
 15/24 anonim ***** válasza:
Színvonalas életet élő nő megválogatja, hogy kivel áll szóba. És több mint valószínű, hogy ő sem fizetné a saját cehhét egy randin.
2015. aug. 12. 10:09
 16/24 A kérdező kommentje:
73%: Takaródj már a kérdésemtől a sérelmeddel te buta liba. ki kíváncsi a rosszindulatú megjegyzéseidre? Dugasd magad a pasiddal, ha neked minden olyan szép és jó! Köszi!
2015. aug. 12. 14:07
 17/24 A kérdező kommentje:
Mellesleg a sz@rrágóság nem ott kezdődik szerintem, hogy havi 40 ezret költök el egy olyan nőre akivel vagy van jövőm vagy nincs. Biztos te is kifosztottad a leendő párodat az elején, lerí rólad, hogy egy pénzéhes csitri vagy, de én engedd meg, hogy ne vágjam haza magam anyagilag egy nő miatt szerelem ide vagy oda. Sí?
2015. aug. 12. 14:12
 18/24 anonim ***** válasza:

Ekkora p@raszt nem lehet valaki. Nem vagyok pénzéhes...mindent feladtam, h a párommal legyek (költözés, új munkahely, távol a családom/barátok). Mégis működik 7 éve. Ez az amit érted nem tesznek meg! De ezek után nem is csodálom! :)

Egyébként az utolsó mondatoddal meg is válaszoltad a nyomorult nagy problémád!

2015. aug. 12. 15:39
 19/24 A kérdező kommentje:
Takaródj a kérdésemtől a pcsbe te szerencsétlenség!
2015. aug. 12. 15:42
 20/24 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes, hogy rajtad kívül mindenki tudott normális választ adni csak te vagy olyan tapló paraszt, hogy kilógsz a sorból és valamiért nem sikerült úgy válaszolnod, hogy ne legyen meg a rosszindulat benned.
2015. aug. 12. 15:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!