Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem de ő nem szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem de ő nem szerelmes csak szexelni szeret velem?

Figyelt kérdés

Odáig vagyok érte, éreztetem mondom jelzem, de ő csak elvan velem. Nem érzi azt a flow-t. Én nem tudom már mi kéne hozzá. Szex van sok és jó is, én szeretem, törődöm vele, ha ezek megvannal mitől nem jön az a bizonyos flow?

1 nap 20x elmondanám neki hogy szeretem de nem akarom terhelni mert lehet már idegesíti vagy nyomás alatt érzi magát tőle

#viszonzatlan #Szzeretem
ma 11:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Talán pont azért nem zúg beléd, mert túlságosan erőlködsz és lemész pincsikutyába…
ma 11:26
 2/16 anonim ***** válasza:
35%
Szereted? Jó a szex? Ha 2 IGEN a válasz, akkor fogd be, és örülj neki!
ma 11:28
 3/16 anonim ***** válasza:
71%
Ezt nem lehet erőltetni. Ha meg ennyire olcsón adod magad, az biztos nem fogja a szerelem felé húzni.
ma 11:29
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
Az ilyen nők csak kihasználnak. Arra vagy csak jó hogy üríts bennük. Csak a tested miatt vagy érdekes.
ma 11:30
 5/16 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem mindennek fordítva kellene működni. Ha jó vele, van jövőkép, mehet az intimitás, ami hozzá láncol, hiszen így magadat szivatod.

Miért nem akar többet? Mert valami hiányzik, az is lehet, hogy melletted más szexkapcsolata is van és nem akar lehorgonyozni.

ma 11:31
 6/16 anonim ***** válasza:
5- egyetértek
ma 11:33
 7/16 anonim ***** válasza:
Lazábbra kell fognod, élvezni ameddig tart, ameddig nem találsz olyat, akivel komolyabban eltudod képzelni.
ma 11:37
 8/16 anonim ***** válasza:
Aki szerelmes, az nem tudja lazára venni. Önáltatás és csak szenvedni fog.
ma 11:43
 9/16 A kérdező kommentje:
Csak olyan fájdalamas hogy látom vonzódik hozzám, de a lelkem nem érdekli
ma 11:44
 10/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem véletlenül! Gondolkozzál már! Azért mert van egy p1nád még nem fogsz minket érdekelni! Nyilván csak üríteni vagy jó! És ez téged minősít hogy ezt hagyod!
ma 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!