Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem de ő nem szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem de ő nem szerelmes csak szexelni szeret velem?

Figyelt kérdés

Odáig vagyok érte, éreztetem mondom jelzem, de ő csak elvan velem. Nem érzi azt a flow-t. Én nem tudom már mi kéne hozzá. Szex van sok és jó is, én szeretem, törődöm vele, ha ezek megvannal mitől nem jön az a bizonyos flow?

1 nap 20x elmondanám neki hogy szeretem de nem akarom terhelni mert lehet már idegesíti vagy nyomás alatt érzi magát tőle

#viszonzatlan #Szzeretem
ma 11:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

Nem ugyanúgy viszonyultok egymáshoz. Neki elég a testiség, neked kellenek az érzelmek is.

Hosszútávon ez így nem lesz neked jó. Keress egy olyan férfit, akitől megkapod a testi és lelki dolgokat is, ezt a fickót meg engedd el az életedből. Tudom, hogy nem könnyű, ha szereted, de gondolj arra, hogy ő csak kihasznál téged szexuálisan, és még az egóját is simogatod azzal hogy szereted és csodálod. Ne tedd. Nem érdemli meg. Nem ő a te embered.

Jönni fog jobb parti is!

ma 12:44
 12/17 A kérdező kommentje:
Én szeretek időt tölteni vele, mindig várom hogy, találkozzzunk. Jelenleg nincs más a képbe. Így else tudnám felejteni.
ma 12:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod senkire ráerőszakolni, hogy szeressen, azt viszont eldöntheted, hogy elég neked szexkapcsolat, avagy keresel mást.

Ha elég, akkor élvezd, ne panaszkodj.

Ha nem elég, tessék megszakítani a kapcsolatot és adj magadnak időt felejteni, mert csak sérülni fogsz.

ma 12:57
 14/17 anonim ***** válasza:
79%
Jól írták. Túl könnyen adod magad, ezért nem tekint igazi nőnek. Pont hogy vissza kellene fognod magad és minél kevesebbet adni magadból. Ez olyan mint amikor a kedvenc ételedből megeszel mindennap egy "tonnát", mert ott van. Unalmas lesz és nem kell egy idő után. Mindig az az értékes, amiből kevesebb van és azt akarod. Téged nem kell levadászni hisz simán oda dobod magad.
ma 13:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"Szex van sok és jó is, én szeretem, törődöm vele, ha ezek megvannal mitől nem jön az a bizonyos flow?"

A szerelem megmagyarázhatatlan, nem lehet megfogni és megtartani sem. Minél jobban erőlködsz annál inkább nem jön össze, vagy eltűnik. Tiszta, mély érzés, nem kötődik hozzá hátsó szándék mint pl. az, hogy el akarod érni, hogy belédszeressen. Lehetsz a legszebb és legjobb nő az ágyban, tökéletes is mindenfajta téren és akkor is benne lenne a pakliban, hogy nem szeret beléd a férfi!

Nem lehet irányítani az érzéseket tehát vagy elfogadod, hogy csak szexre tart, vagy befejezed vele a szexelgetést örökre.

ma 15:13
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ne flownak ha nem erzesnek hivd mert gaz ez a trendi duma..
ma 16:39
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy kérdező, és ez nem csak dugópajti valami?
ma 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!