Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hidalhatnám át a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hidalhatnám át a problémát, ha a barátnőjelöltemnek nincs pénze?

Figyelt kérdés
Arra sincs pénze, hogy eljöjjön találkozóra. Semmire, amit keres kajára megy el, de hónap végén még így is éhezik. Mit tegyek, mikor beleszerettem, de azt sem akarom, hogy a szív győzzön az ész felett és túl sokat költsek rá így az elején. Kínos, hogy mindent nekem kell fizetnem helyette. 300 km választ el minket. Van ennek így értelme?
2015. aug. 11. 17:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Jól van megyek már! Ne reagáld ennyire túl a dolgot. Amíg te irkálsz olyat egy nőnek h: észlény, pénzéhes liba...addig nem én vagyok a tapló paraszt.

További sok sikert neked a párkapcsolataidban!

2015. aug. 12. 16:06
 22/24 A kérdező kommentje:

"Elvárod egy csajtól hogy hozzád utazgasson, majd fizesse a kiskólát amit megiszik egy beszélgetés alatt?"

Ha nem írtad volna ezt a f_szságot nem mondtalak volna el mindennek. Te magad sem tudtad honnan szedted ezt elő. Kérdésre kérdéssel válaszolni meg alapból is ostobaság.

2015. aug. 12. 16:20
 23/24 anonim ***** válasza:

73%-os. Fizettél, már kiskólát valakinek? Fogadjunk 1 forintba, hogy nem. Kérdező, nagy kihívás találni egy nőt, aki fizet neked 1 pohár vizet.

Ilyet 53 év alatt még nem láttam.

2015. aug. 12. 19:58
 24/24 anonim ***** válasza:

Fizettem képzeld. Nemhogy kiskólát, de még vacsorát is. És nem rinyáltam egy pillanatig sem miatta.

Ha már így visszatértem elmesélek egy sztorit: kb 18 lehettem mikor neten megismerkedtem egy sráccal. Vidéki volt, de pesten lakott albiban az egyetem miatt. Hetekig tervezgettük a találkozót, majd megbeszéltük hogy feljövök hozzá. Fizettem a buszjegyet, bkv napijegyet, a kiskólámat...stb. Majd megéheztünk, mondta h menjünk fel az albérletbe. Tudjátok mit ettünk? VAJASKENYERET! :D Engem nem érdekelt, mert meg akartam ismerni. De azért így utólag valljuk be, elég gáz valakit az első randin vajaskenyérrel kínálni. Végül nem lett a dologból semmi, de nem a szuper vacsi miatt. Szóval ha szerintetek én pénzéhes liba vagyok...akkor a jó Isten mentsen meg titeket a legtöbb mai fiatal lánytól!

Na minden jót nektek!

2015. aug. 13. 06:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!