Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esik rosszul hogy magas vékony lányként elbuktam? - (egy alacsony nem és nem jó öltözködésű lány ellen ( (
Egyet értünk utolsó:D
Szerintem a 185-ös férfi magasságom elég átlag:D
Nők pedig 180-tól magasak.
Én sehol sem találtam, hogy a kérdező hány centi, csak azt, hogy magas. És szerintem férfiaknál 180 az átlag, vagyis egy nő szerintem vonzóbb, ha ennél alacsonyabb, tehát 170-nél nem, vagy nem sokkal magasabb. A modellek tényleg nem kimondottan szépek, és köztük azért ennél jóval magasabbakat is lehet találni.
Mellesleg a megnyilvánulásai alapján egyáltalán nem csodálkozom, hogy nem őt választották ("nem ő nyert"), mert rendkívül felszínes a gondolkodása, illetve önmagáról írta, hogy rideg. Az már csak emellé jön, hogy ha valóban olyan magas és vékony (ez utóbbi se derült ki, mennyire), akkor könnyen lehet, hogy nem is szebb a másik lánynál, ha egyáltalán szép.
Furcsa, hogy kórusban írjátok a kérdezőről hogy felszínes, de azért mind egyöntetűen lecsúnyázzátok a magas lányokat...Tükörbe azért nézhetnétek mielőtt a másikat ócsároljátok. Senki nem tehet róla, hogy milyen magasra sikeredett, a szépséget meg marhára nem centikben mérik. Mitől lenne ronda egy magas lány? A sok picúrka a platformos óriás cipőkben botladozva az aztán marha szexi gondolom. Egy magas lánynak legalább természetes szép hosszú lábaik vannak, amik ha formásan igen is vonzanak sok tekintet. Mindenkiben van valami szép, meg kevésbé szép is.
De talán előbb mindenki a maga háza táján...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!