Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért esik rosszul hogy magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik rosszul hogy magas vékony lányként elbuktam? - (egy alacsony nem és nem jó öltözködésű lány ellen ( (

Figyelt kérdés

2015. máj. 31. 10:57
1 2 3 4 5
 11/43 Mumusan ***** válasza:
100%
Úgy látom neked ez egy hatalmi harc. Az EGÓd kapott ki, nem te.
2015. máj. 31. 11:17
 12/43 A kérdező kommentje:
Jól öltözködöm,magas vagyok vékony,arcom tiszta ,semmi pattanás ..igaz elég rideg nő vagyok ,de ez más dolog
2015. máj. 31. 11:18
 13/43 anonim ***** válasza:
91%
És abban mi lenne olyan fura? Asszem inkább te vagy itt a nyomorék, méghozzá szellemileg :D
2015. máj. 31. 11:18
 14/43 anonim ***** válasza:
97%

Elég rideg..a másik lány meg a megtestesült kedvesség és szeretet.

Ki akarna egy jégkirálynőt maga mellé?!

2015. máj. 31. 11:19
 15/43 anonim ***** válasza:
95%

"Ennyi erővel egy nyomorék ellen is kikaphattam volna.."

Ebből az egy mondatból számomra az jön le, hogy igen sivár, és sz..r lehet a belsőd, már bocsánat. Mindenkitől van szebb és jobb, fogadd el! Annak a srácnak éppen nem jöttél be, de pl. másik 5-nek meg biztosan bejössz.

Egyébként meg, ha szomorú a külső kisugárzásod, akkor ne is várj pozitív visszacsatolást!

Légy happy, éld az életedet, ha feladod, ami a legkönnyebb, akkor elvesztél!

2015. máj. 31. 11:20
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
nekem alapból jobban tetszenek az alacsony lányok annak ellenére hogy magas vagyok de ahogy elnézem és is inkább jöttem volna össze azzal a lánnyal aki leelőzött téged
2015. máj. 31. 11:21
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

Te kit választanál:

A, Izmos, jóképű parasztot. Aki ha beteg vagy is leküld a boltba kajáért vagy odaállít a tűzmellé.

B, Kevésbé izmos, kevésbé jóképűt. Akinek te vagy az Istennője és bármire képes lenne érted.

Ilyen ,,ridegséggel'' meg stílussal szerintem lehetsz akár milyen topmodell dugáson kívül nem sok mindent fog tőled többet akarni a többség.

2015. máj. 31. 11:31
 18/43 anonim ***** válasza:
Bocs, de ez a kérdés egyáltalán nem tűnik igaznak. :) Már vagy háromszor olvastam ugyanezt, csak kicsit más szavakkal az elmúlt egy-két hónapban itt.
2015. máj. 31. 11:34
 19/43 anonim ***** válasza:
95%

Egy rideg nő senkinek sem vonzó. És aki a külsejére helyezi a hangsúlyt, mint Te is... szintén taszító. Nem vagy jobb, mert esetleg szerinted jobban nézel ki.

Picit gondolkodj el rajta...

24/F

2015. máj. 31. 11:37
 20/43 anonim ***** válasza:

#17 Szerintem ő az A-t választaná :)

Kérdező, így már megvan a válasz. Mert rideg vagy és beképzelt.

2015. máj. 31. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!