Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruha illene hozzám? Alacsony de vékony testalkatú vagyok.
sok mástól is függ. avékony is lehet fiús, homokóra, szögletes, alma.. hoszú láb rövid láb, hosszú nyak, rövid nyak.. hófehér bőr, kreol, stb..stb ..stb..
sőt saját stílus..arc forma (nőies, szögletes, kerek, kislányos, karakteres..)
mi tetszik?
legyen ujja, ne legyen, hosszú, rövid?
csipke, habos- babos, tüll, ?
nyáron lesz télen?
milyen helyen? benn? szabadtéri? lesz templomi, nem lesz?
Az esküvú nyáron lesz, csak polgári.Teremben!Vacsi szép parkosított környezetben.Vendégek száma 50 személy.
Homokóra alkatom van .Mellem 75,A,Magasságom158,
50kg Habos babos , nem tetszik, inkább talán az egyszerübb,csipkét imádom:)
én magas vagyok.. 173cm homokóra testalkattal
sincerity 3732 ruhám volt 2013-ban
egy justin alexander ruha volt a kedvencem, de nagyon kényelmetlen volt, jobban is állt…
a mostani j.a. ruhák nagyon szépek
előző
Szerintem a sellő-fazon jó választás lehet neked. Válasszt olyat, ami nem térdig, hanem csak combig van szűkítve. Vagy esetleg olyat, ami hosszított derekú+kisebb, nem túl terebélyes a szoknyarésze.
De egyébként alkattól függetlenül azt tanácsolom neked, hogy próbálj fel mindenféle ruhát és meglátod, hogy magadon hogy tetszik. Én például úgy jártam, hogy olyan típusú ruha lett a befutó, amit elsőre kizártnak tartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!