Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen menyasszonyi ruha áll jól egy vékony,160 magas, kis mellű nőnek? Képeket linkelnétek?
Minden ami A vonalú.
Lehetőleg ujjatlan, vagy spagettipántos.
Én 164cm vagyok, nagyon pici mellű, úgyhogy vettem felrakható szilikoncicit :)
Az enyém kb ilyen volt:
Gyönyörű ez a ruha!
Én is gondoltam a szilikon melltartóra, csak félek, hogy leesik. :D
Akkor én a helyedben olyan ruhát vennék fel, ami a mellnél díszített (fodor, ránc stb) és esetleg a deréknál van valamilyen szalag, mert ez optikailag kicsit jobban hangsúlyozza a nőies formákat. A végig egyenes szabású ruhák kerülendők, mert egy nagy téglalapot csinálnának belőled! Mivel alacsony vagy, a nagyon habcsók ruhák összenyomnának, én valami ilyesmit választanék:
Én is 160cm vagyok és olyasmi az alakom mint a tiéd.
Nekem ilyen ruhám lesz: csipőig szűkített, a szoknyarésze tüll( nem annyira habosbabos mint a nagy tüll szoknyásak), a dekoltázs része pedig szív alakú. Az egyenes szabású egyáltalán nem állt jól.
Bármilyen ruhát próbáltam, mindegyikből a szív dekoltázs volt a jó.
Képet most nem tudok mutatni, mert telórol vagyok; de ha szeretnéd, akkor majd este tudok képet mutatni.
szia. 75b-s kosaru mellbol , ez a ruha legalabb 3 szammal nayobbat "csinalt" :) alavett melltarto nelkul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!