Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért esik rosszul hogy magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik rosszul hogy magas vékony lányként elbuktam? - (egy alacsony nem és nem jó öltözködésű lány ellen ( (

Figyelt kérdés

2015. máj. 31. 10:57
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
93%

Kislány, te aztán jól fenn hordod az orrodat!

Attól mert magas vagy, az még nem azt jelenti, hogy szerethető is vagy!!

Tudod, lehet, hogy az az alacsonyabb lány sokkal értékesebb volt, mint te a "létra" magasságoddal! (bocs a kifejezésért, de ha a kicsiket lemanózod, akkor ők meg téged lelétrázhatnak, ennyi)

Szállj le a magas lóról légyszi!

2015. máj. 31. 17:44
 32/43 anonim ***** válasza:
93%
Te meg zsiráf vagy :D
2015. máj. 31. 17:48
 33/43 anonim ***** válasza:
22%

ui.: egyébként meg a pasik nagy része manapság már az alacsonyabb csajokat keresi és nem az oltári magasakat. Ha megnézed, a pasik se nagyon magasak már. (Bocsánat azoktól a pasiktól, akikre ez nem vonatkozik. Tudom vannak kivételek.)

Szóval egy szó mint száz, egy alacsonyabb csaj jóval könnyebben talál magának pasit, mint egy jóval magasabb csaj!

31-es voltam

2015. máj. 31. 17:52
 34/43 A kérdező kommentje:
Hát látszik is,olyan os is a lányok,de ha megnézed a modelleknél is csak magas lányokat fogsz látni
2015. máj. 31. 17:54
 35/43 anonim ***** válasza:
88%
A legtöbb modell egyáltalán nem szép.
2015. máj. 31. 17:56
 36/43 anonim ***** válasza:

De ha a valós világban élnél, és nem a modell álomvilágban, akkor láthatnád, hogy nem a modellvilágból kéne kiindulni! Mert nem az a természetes!

Te is az vagy, hogy ezzel példálózol?

2015. máj. 31. 17:57
 37/43 anonim ***** válasza:

Szerintem a magas vékony lányok egyáltalán nem szépek. A legtöbb modell csúnya. Vannak ilyen amatőr szépségversenyek, ott néha akad szép lány is.

Egyébként ilyen intelligencia mellett még ha szép is lennél, akkor se sokan akarnának tőled bármit is. Mondjuk talán mégsis, a szexhez nem kell ész.

2015. máj. 31. 18:55
 38/43 anonim ***** válasza:
77%

A modellek többsége csúnya, csak az arcuk karakteres.

Egy átlagos lány sokszor szebb mint a modellek. Csak hogy tisztában legyél a nagy cégek olyan női modellt keresnek akit férfinak is lehet sminkelni.

Szerinted egy fiús nő szép?

2015. máj. 31. 19:05
 39/43 anonim ***** válasza:

én voltam a 25-ös hozzászóló

Szerintem mi 170 cm-es nők nem vagyunk létrák és ez lenne az átlag normál magasság, ha a férfiak nem kezdenének gyúrni 14 évesen még meg is érnék a 18-190 cm átlag férfimagasságot.

A magas vagy létra nő 180 cm, és nem 170...és egy 170 cm-es férfi igenis alacsony.

2015. máj. 31. 20:19
 40/43 anonim ***** válasza:
uh 180-190 cm-t bocsi nem 18-190 :D
2015. máj. 31. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!