Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esik rosszul hogy magas vékony lányként elbuktam? - (egy alacsony nem és nem jó öltözködésű lány ellen ( (
Figyelt kérdés
2015. máj. 31. 10:57
1/43 A kérdező kommentje:
egy alacsony és nem jó öltözködésű lány ellen..sőt még ronda is szerintem
2015. máj. 31. 10:59
2/43 anonim válasza:
Kiderult, hogy a magasvekony lany? :O :D
Semmit, mesz tovabb utadon. Nem a kullem perdonto, nem tetszhetsz mindenkinek.
3/43 anonim válasza:
Jó lecke arra, hogy megtanuld, hogy nem minden a külső és ne bánkódj, találsz majd olyat, aki téged szeret majd úgy, ahogy vagy.
4/43 Mumusan válasza:
Nem minden a külcsín. Vannak akiknek a belbecs többet ér.
5/43 anonim válasza:
Mert úgy gondoltad, hogy jobb vagy a csajnál, a srác pedig nem így látta.
Lépj tovább, van ilyen.
6/43 anonim válasza:
Hogyhogy elbuktál ellene, legyőzött a salakpályán, vagy mi?
7/43 anonim válasza:
Ha ő ronda,és ő lett a befutó,mennyire ronda lehetsz te ?
8/43 anonim válasza:
"egy alacsony és nem jó öltözködésű lány ellen..sőt még ronda is szerintem"
A magasság nem minden, az, hogy szerinted milyen a másik külseje, az senkit sem érdekel, mivel a pasi döntött így. Biztos neki tetszett és meg volt rá az oka.
Fogadd el, lépj túl rajta. Majd találsz valaki mást. Sok pasi létezik még a Földön, kár lenne itatni az egereket. :)
A külső nem minden, fontos a belső is.
Éld az életed, légy boldog egyedül is, és majd rád talál a következő pasi. :)
9/43 anonim válasza:
Bármilyen hihetetlen számodra lányként, fiúk közül bizony olyan is van, akit nemcsak a külső érdekel.
10/43 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel egy nyomorék ellen is kikaphattam volna..
2015. máj. 31. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!