Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esik rosszul hogy magas vékony lányként elbuktam?
- (egy alacsony nem és nem jó öltözködésű lány ellen
( (
Sokszor semmi köze sincs a külsőhöz annak hogy éppen kit választ a férfi/nő. Mérlegel és dönt valaki javára.
A férjem engem 30 évesen egy 18 éves alacsony elhízott szemüveges lányra cserélt le nagy nehezen (vissza visszajárt hozzánk titokban). A lány főiskolára járt, odavolt teljesen a kisgyerekes apukáért és a számára tapasztalt férfiért. A lány külseje mellett nekem még egy fájó pont volt, én nem tanultam tovább, dolgoztam, gyereket neveltem, háztartást vezettem helyette (nulla segítséggel).
Az élet aztán kompenzált, ma már érteni vélem a miérteket.
2015. máj. 31. 11:54
Szia. Nekem azt mondták hogy elindulhatnék a szépségkirálynő választáson is annyira szép vagyok. A környezetem is állandóan mondja hogy gyönyörű vagyok, szexis, stb., és mindig megnéznek az utcán a férfiak, de még a nők is. 169 cm magas vagyok, vékony, kerek popsim van, hosszú sötétbarna hajam és sötétzöld szemeim. A mosolyomtól el vannak olvadva még az idősek is.
Ezek ellenére a kutyát sem érdeklem, de tényleg!
Nincsenek udvarlóim, nem érdeklődik irántam senki!
Úgyhogy a külső tényleg nem minden, sőt, szerintem nem is nagyon számít. :(
25/L
2015. máj. 31. 12:08
Utolsó nem lehet hogy nem mernek megközelíteni? Vagy próbálnak udvarolni csak nem veszed észre?
2015. máj. 31. 12:45
#22 Mert csak a legjóképűbb pasikat veszed észre, a nem tökéletes külsejűek próbálkozásait figyelmen kívül hagyod.
2015. máj. 31. 12:47
Én is hasonlóan jártam. Volt illetve sajnos a mai napig van egy pasi aki nagyon tetszett, ő olyan kedves volt velem h megszerettem nem tudtam h közeledjek igyhát a haverjának elmondtam h tetszik, egy barátnőmnek is tetszett de csak külsőre én megszerettem a pasast. A barátnőmnek volt pasija mellesleg nem tartom szépnek. A csaj 150 cm és kb 35 kg iszonyù vékony a srác 190cm és izmos jóképű erős stb én 170 cm vagyok 50 kg. Nem volt sok önbizalmam régen de mióta csinosan öltözöm azért betalálnak a pasik. Nem értem mért nem én kellettem neki aki külsőre is illik hozzá mások szerint is illetve tényleg megszerettem, mindegy nagyon csùnyán bánik velem azóta is. Az vigasztal h a csaj csak hülyítette jól pofára esett mellesleg akárkiknél próbálkozik senkivel se jön össze neki...
2015. máj. 31. 13:44
Azért esik rosszul, mert versenyként tekintesz arra, hogy megszerezz valakit. Gondolom utána keresed a következő célszemélyt. Nyilván nem választana senki, hacsak nem lefeküdni akar veled.
2015. máj. 31. 15:40
Te nagyon el vagy tàjolódva,ha azt hiszed hogy a magas nők vonzóbbak az alacsonyaknál.
2015. máj. 31. 17:35
28/43 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom hogy mi magasabb lányok igen vonzóbbak vagyunk,még is mit akarsz egy 150cm csajjal?
A 150 cm már tényleg túl alacsony,de a 155-165 cm-es csajok a legszebbek :)
2015. máj. 31. 17:40
30/43 A kérdező kommentje:
nálad biztos,nekem ők manók:)
Kapcsolódó kérdések: