Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
25 éves fiú vagyok. 190/85. Barna hajú, nem túl jóképű, de nem is kimondottan gáz. A fogaim szépek és ápoltak. Vigyázok a megjelenésemre, de nem vagyok piperkőc. Szeretem a művészeteket, a sportokat. Soha életemben nem voltam hűtlen. Lehet túl gyakran vagyok humorherold de erre azért figyelek. Mindenkihez van egy kedves szavam. Mégis mégis kerülnek a lányok. Nem vagyok rámenős macsó, nem keresek rosszul. Mégse kellek senkinek. Ismerkednék, de azok a lányok akik a környezetemben vannak, vagy foglaltak, vagy erkölcstelenek, vagy nem jönnek be. Mit tehetek? Szar egyedül...

2014. dec. 19. 00:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Most akkor a lányok kerülnek téged, vagy te kerülöd a lányokat?
2014. dec. 19. 00:22
 2/6 anonim ***** válasza:
pff. üdv az életben.. kitartás..
2014. dec. 19. 00:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Orbánhoz mi jó szavad lenn? :)

Nalátod! :D

2014. dec. 19. 00:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne válogass ! Te sem vagy tökéletes! és nem elvenni fogod őket, csak élvezd az életet ! Ne légy már ennyire felszínes !
2014. dec. 19. 12:33
 5/6 A kérdező kommentje:

felszínes? hmm? épp az, hogy nem dugni akarok, hanem házasodni. Igen 25 éves vagyok, akivel 2 évet boldogan ellenék elvenném. 27 évesen simán korban vagyok már. Talán épp az a felszín, hogy az ember csak szexuális segédeszközként tekint a másikra, nem pedig mint értékre. Ám ha a nő vagy pasi csak kufircolni akar mindenkivel akkor nem több. Csak sima felszín.

Dühít, hogy ilyen világban élünk, hogy csak a nyomulós nagyképű felvágós srácoknak vannak nőik. Azok akik meg normális emberi értéket képviselnek kutyául magányosak....

2014. dec. 19. 12:57
 6/6 anonim válasza:
Sajnos igazad van, de ha már itt tartunk, ugyanez van a lányoknál is, csak a nyomulós, erkölcstelen lányoknak van pasijuk. Ezt tekintve próbálj meg ismerkedni olyanokkal, akik nincsenek ott a társaság sűrűjében, mert hidd el, ők is lehetnek jó fejek, szépek, ráadásul ha egy hosszú kapcsolatra vágysz, ők jobb választások lehetnek. Nem akarlak kiábrándítani, de nincs olyan, aki teljesen tökéletes lenne számodra, szóval ne azt írd, hogy ez se jó, meg az se (fönt írod, hogy erkölcstelen, nem jön be) hanem, ha igazán vágysz eg kapcsolatra tegyél érte. Ismerd meg a fent említetteket jobban, és utána ítélj.
2014. dec. 19. 20:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!