Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ez bennem és hogyan lehetnék bátrabb, hogy kimutassam az érzéseim? 21/F
Általában a barátnőm kezdeményez. Nem azért mert én ne akarnék, csak visszatartom a túlzott törődést. Természetesen szeretem érdekel mi van vele, de félek, hogyha megszokja az állandó törődést, akkor megun engem és már nem is fogok kelleni. Ő többször is szóvá tette, hogy több törődésre vágyik. Amikor megadom neki és megengedem magamnak egy kis időre, hogy ilyen legyek, azt mondja mindig ilyennek kéne lennem. De nekem nem megy. Szeretném kimutatni pedig. De még ha látok is rajta, hogy igényli, mi van ha megszokja és besokall tőlem?
Számos példát láttam, ahol így történt, hogy a női tag besokallt a párjától. Szóval nem akarom túltolni de közben meg néha rám jön ez, hogy nem tudom fékezni magam. Hozzáteszem, egyszer sem éreztem azt, hogy sok lennék vagy nem örülne neki, nem ő az oka, hogy bennem van egyfajta félelem.
Mit tehetnék? Járt valaki hasonló cipőben?
Ez a felelem olyan szempontból irreális hogyha megfordítjuk a dolgot akkor azért is elhagyhatna ha akarna ha nem adsz neki annyi törődést.
Szóval amúgy nem kell félned attól hogy elhagyj csak azért, mert rossz tapasztalatokat hallottál olvastál.
Ha valaki elhagyj valamiért az megteszi tesz rá egy indokot. De a barátnőd beszél veled arról, hogy több törődésre lenne szüksége ergó nem hagyj el.
És az első válaszolóval is egyetértek nem kell hirtelen átfordulni a másik irányba csak enged meg magadnak akkor amikor szeretnéd anélkül, hogy attól félsz, hogy emiatt hagyjna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!