Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetem el h a Kedvesem kimutassa az érzéseit?
Hölgyek, Urak válaszát is várom. Lehetőleg olyantól aki érzelmileg érett. Senki ne sértődjön meg ezen. Köszönöm.
27 éves, nő
Ez egy nehéz kérdés.
Nekem volt olyan párom, ahol 10 hónapnyi együtt járás után sem hallottam, tényleg egyetlen szót sem az érzéseiről, még csak annyit sem, hogy "hiányoztál". Nem is volt az a "csak úgy megpuszillak, megfogom a kezed" típus. Hiába mondtam, hogy nekem szükségem lenne rá, nem változtatott rajta, vagy nem tudott. Véget is ért a kapcsolat, 50%-ban éppen ezért.
Ha valaki alapjában véve nagyon zárt típusú ember, annál talán nem tudod elérni sehogy.
Olyan párom is volt, aki rendkívüli intenzitással mondta, és mutatta ki az érzéseit, és tőlem is ezt várta volna. Ott én nem tudtam ennyit viszont kimutatni.
A mostani páromnál viszont megváltoztak a dolgok, nem tudom, miért. Korábban nagyon nehezen mondtam ki a "szeretlek" szót, most viszont minden este mondjuk egymásnak elalvás előtt. És nem, nem válik elcsépeltté.
nos, én nem vagyunk tisztában a helyzetetekkel, így ha bármit is írok az rólam fog szólni, mert fantáziálok magamban valamit erről, hogy is zajlik ez nálatok, de mivel mindenki magából indul ki...így aztán magammal is beszélgethetnék, érted?
szóval mi is a probléma, amivel tisztában vagytok, mit szeretnél te, mit nem mond, csinál, és te milyen vagy, ezekről semmit nem mondtál eddig, csak felvetetted, h probléma van
Ez igen rossz helyzet.
Én is ilyen lehettem mint a barátnőd.
Mikor mondta a párom,hogy hiányoztál vagy szeretlek egyszerűen nem tudtam,hogyan reagáljam le...kicsit zavartnak és frusztráltnak éreztem magam,egyszerűen nem tudtam kimondani, vagy ha ki is nyögtem valamit nagy ritkán akkor hülyén éreztem magam.
Szerintem ez lelki okokra vezethető vissza,lehet történt vele valami gyermekkorában, akár a családban akár iksolában...bárhol
Nekem pont elég volt az,hogy az egész általános iskola arról szólt,hogy bántottak a súlyom miatt...teljesen zárkózott lettem,szinte érzeli zombi.
Aztán lefogytam,és szépen lassan elmúlt ahogy telt az idő és már nyoma sincsen.
Tehát tudni kellene előszőr is,hogy mi a kiváltó oka ennek a viselkedésnek és beszélni kell róla,mert biztos van.
Mióta vagytok egyébként együtt?
mondjuk szerintem a férfiak alapból másképp fejezik ki az érzéseiket, mint a nők, mi meg hajlamosak vagyunk azt gondolni, ha nem úgy mutatja ki, mint én, akkor nem is úgy szeret, pedig ez nem így van, ezt kell elhagyni neked
amit tudsz még tenni, h oda teszed a kezét, ahogy neked jól esik a simogatás, ölelés, stb. meg pontos használati utasítást adsz magadhoz...
ha nem tudja hogyan szeretnéd pontosan, akkor inkább nem is fogja csinálni, mert csak kudarc éri
de a legjobb, ha poént csináltok belőle, vagy játszotok olyat, hogy most szavak nélkül kell kommunikálni, és ki kell találni, mit érez, gondol a másik, ilyenek, kreatívan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!