Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 éves Kedvesem örömét csak makulátlan renddel tudom felkelteni (persze szexen kívül), ez baj? 27 éves nő
Attól függ.
Segít neked ő is? Vagy csak elvárja a makulátlan rendet?
Dolgozol a gyerek mellett, vagy otthon vagy még vele?
(A legtöbb családban, ahol a gyerek jól érzi magát otthon, nincs makulátlan rend. Ahol az van, ott a gyerek nem érezte jól magát. :D )
dolgozom, itthon tanítok angolt. szépen be vagyok táblázva. a gyerkőc ovis, de igen: nehéz a rendet utána megtartani.
most meg már ott tartok h pro és contra táblázatot készítek. pedig nem jellemző ráma bizonytalanság.
ráadásul tegnap még ő hozta fel h legyen esetleg vége. akkor meggondolta magát, de most megint mással foglalkozik, leköti magát, nem figyel rám.
ő ilyen, de ez nekem elég? újrakezdeni, elköltözni úgy hogy a lányom is imádja... nehéz ez.
pro és contra lent. mit gondoltok?
külső+ szenvtelenség, kevés figyelem-
szex+ nem udvarol és bókol-
szép emlékek+ pesszimista-
komoly szándék+ nem lelkesít-
kitartás+ nem tudom kitartok-e hosszútávon-
keményen változásra ösztönöz + én löktem a továbblépésbe-
ha gyengéd, érzem: kitartok hosszútávon+ nem álmodik közös jövőt-
gondoskodó Szaszával+ nehezen fogadja el a múltam-
gondoskodó, lelkiismeretes velem+ néha feleslegesnek érzem magam-
tolerálja a jelenem+ maga vallja olykor: nem alkalmas kapcsolatra-
azt vallom: már ideje nem kezdeményez kontaktot-
logisztika gond: költözés+ nem mondja hogy szeret-
őszinte+ jobban szeretem mint ő engem-
szívből szeretem+ más értékrend-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!