Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20+ férfiak! Mivel tudja felkelteni egy nő az érdeklődéseteket?
Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok, és egy gyárban dolgozom.
Van egy férfi, akivel ha találkozom, egymás szemébe nézünk, és mindenki megy tovább, végzi a dolgát.
Nagyon ritkán szoktam látni, de nagyon tetszik nekem.
Egyáltalán nem ismerem, ő sem engem, nem is köszönünk egymásnak, bár szívem szerint ráköszönnék.
Hogyan/mivel kelthetném fel az érdeklődését?
2012. szept. 27. 20:00
2/7 anonim válasza:
Adj neki egy szendvicset. Ha tartós kapcsolatra vágysz minden nap adj neki egyett.
3/7 anonim válasza:
Pl. zsebébe csúsztatsz egy papírt, rajta a telefonszámoddal.
4/7 anonim válasza:
A telefonszám jó ötlet, vagy kacsints rá egyszer ;) Ha érti a célzást, akkor talán lépni fog.
5/7 anonim válasza:
Ha csak dugni akarsz vele, akkor cetli a számoddal, talán bejön, ha komolyabban gondolod, akkor csinálj valami finom sütit és vigyél neki. Had lepődjön meg és tegye meg ő a következő lépést. Ha érdekled, akkor utána keresni fog.
6/7 anonim válasza:
Egy gyárban nem könnyű kivitelezni ezt munkaidőben. Amikor szünet van, akkor kellene odamenned hozzá vagy ebédszünetben kellene megpróbálnod mellé ülni! És persze kezdeményezz valami beszélgetést!
7/7 anonim válasza:
Beszélgess vele, végül is a munkatársad, és nem egy idegen csöves az utcáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!