Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá páromat, hogy többet szedetkezzen velem illetve hogy kicsit jobban kimutassa az érzéseit?
Figyelt kérdés
A szeretkezésre mindig van valami kifogás, ami miatt leginkább azt érzem, hogy nem vagyok jó az ágyban, ő nem ezt állítja, azzal magyarázza, hogy neki elég a kb heti három.. na most nekem is elég lenne, csakhogy ez sincs meg.. az óvszer amit vettünk november elején 16 dbos, december vége van és a fele még megvan.. az érzések kimutatására meg az a magyarázat, hogy magának való tipus.. volt sokszor bizalmatlanságom vele szemben, voltam féltékeny is, de az ilyenekből indul ki.. mi a véleményetek?2017. dec. 30. 11:34
1/10 anonim válasza:
Nekem ugy tunik, te vagy a no, de lehet tevedek.
Tegnap egy hasonlo kerdesre, de forditott felallasban azok voltak a valaszok, hogy ne csodalkozzon a no, ha megcsaljak.
Most tuti az lesz, hogy ribi vagy ha ilyent teszel.
Megszoksz vagy megszoksz.
2/10 A kérdező kommentje:
Ahh elfelejtettem leírni, ő a nő :) Eleinte többet voltunk együtt, sőt, még ő invitált, aztán fél év után ott tartunk, hogy úgy élünk mint akik már 40 éve házasok. Szeret meg foglalkozik velem, csak a szexre mindig van kifogás és ezt egy picit sértőnek találom..
2017. dec. 30. 11:47
3/10 anonim válasza:
Ennyire van igénye. Ő ilyen. Vagy elfogadod, vagy szakítasz.
4/10 anonim válasza:
Ezeknek a dolgoknak maguktól kéne jönniük.Sajnos valószìnű,hogy ezzel a nővel nem illetek össze.
6/10 anonim válasza:
Mindenkinek másak az igényei. A volt barátomat alig bírtam leállítani, jóformán csak biccentenem kellett és megkaptam, amit akartam az ágyban, az azelőtti meg 2 hét elteltével mondta azt, hogy na mostmár azért jólesne... Nem hiszem, hogy feltétlenül kifogás lenne. Annyit mindenesetre tehetsz, hogy beszélsz vele, hogy mennyire élvezi, mit csinálhatnál jobban neki, mire vágyik, ilyesmi. Magamból kiindulva így nőként, akkor nem lenne kedvem a szexhez, ha a másik csak egyféleképpen (pl csak durván) tudná csinálni, vagy nem érdekelné, hogy én is elmegyek-e, vagy ha odalenn igénytelen lenne... Bár én az ilyesmi miatt szólni szoktam, nem így kibújni, de ki tudja. Sokan nem akarják megbántani a párjukat ezzel..
7/10 A kérdező kommentje:
Hát az igazság az, hogy valóban nem túl változatos a szex, de ez inkább részéről van így, mert egy póz van amibe viszonylag könnyen megy el. Ő azt mondja nem az én hibám. Illetve nálam meg az a helyzet, hogy mivel ő a második nő akivel lefeküdtem, túl sok tapasztalatom nincs szextéren
2017. dec. 30. 13:31
8/10 A kérdező kommentje:
Ja a másik meg, hogy én viszont elég hamar elmegyek, ez viszont azért van így mert ritkán csináljuk. Előző párkapcsolatomban is eleinte gyorsan megvolt, aztán minél többet csináltuk, egyre tovább bírtam.
2017. dec. 30. 13:33
9/10 anonim válasza:
Jó esèllyel megcsal a barátnőd tèged egy 10/10es alfával, neked pedig csak egy kis szánalomszex jut. Jobban tennèd ha szakítanál.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy megcsal, ha abból indulok ki, hogy minden reggel hoz kávét, főz rám még ha összevitatkozunk is, számít rám, ha megcsalna akkor másképp viselkedne szerintem. Tehát látom rajta hogy szeret, csak szex meg érzelemkimutatás szempontjából lapos a dolog.
2017. dec. 30. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!