Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez fellángolás lehet vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez fellángolás lehet vagy szerelem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 30 éves nő vagyok. Van egy férfi az életembe ő 42 éves, hosszú évek óta az életem része, szexkapcsolat volt köztünk, mindig is reménykedtem hogy összejövünk,de az élet nem úgy hozta.

Azt mondja nagyon jó velem a szex,nagyon szeret velem lenni.

Viszont egy ideje megszakadt köztünk a kapcsolat,nem beszélünk.

Folyamatosan rá gondolok,éjszaka vele álmodok,és várom mikor ír vagy hív fel, mint egy kamaszlány.

Vajon ez mi? Fellángolás vagy bele szerettem? Csak még magamnak sem akarom bevallani mit érzek iránta. Össze vagyok zavarodva teljesen.

Hogyan tudnám kiverni őt a fejemből?

jan. 30. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Egyik se!

"Viszont egy ideje megszakadt köztünk a kapcsolat,nem beszélünk."

Az egó, női hiúság miatt a pszichéd úgy találja fel magát, hogy mivel nincs ott, üresedés áll fenn így elkápráztatt téged hamis érzésekkel. Játszik az agyad veled. Később jön a gyász időszaka, de még nem fogtad fel , hogy vége.

jan. 30. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Eddig is csak potlék volt mert nincs más.
jan. 30. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szóval mondhatjuk, hogy magányos vagy és a szex is hiányzik?
jan. 31. 10:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Hiányzik vele a szex nagyon. Meg a sok beszélgetés . Pedig tudom hogy el kellene őt felejtenem
jan. 31. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem keresel normális kapcsolatot? Vagy legalább olyat, aki tényleg fordít rád egy kis időt.
jan. 31. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Maradi vagyok: mi az a szexkapcsolat?
febr. 1. 17:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Az, hogy fellángolás-e vagy szerelem, igazából te tudhatod csak.

Hogy hogyan felejtsd el, nyilván nem egyszerű, hiszen nem pusztán akarat kérdése és már meg is szűnnek az érzések. Én azt mondanám, hogy mindenképp próbálj ne gondolni a pozitív élményekre vele és a számodra pozitív tulajdonságaira. Inkább fókuszálj arra, ami negatív benne. Mi nem tetszett, mi az, amitől nem tudott működni komolyabban, mi minden rossz benne (hiszen senki se tökéletes). Ezekre koncentrálj és közben nyiss mások felé.

febr. 1. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!