Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart egy házasságtörésből kialakult párkapcsolat, szerelem, fellángolás? Aki megélt hasonlót irja meg!
Figyelt kérdés
Adott egy féfi, aki elhagyta a feleségét és a kis gyerekét egy nő miatt, aki egy ideje flörtől vele, a nőnek szintén van egy kis gyereke és szintén házas (még). Még nem vált el egyik sem, de összeköltöznek. Konkrétan mindketten a házasságukból kapcsolatba ugranak. Allitják szeretik egymást, úgy, hogy nem is igazán ismerik egymást. Lehet ennek jövője hosszútávon?2024. jún. 14. 17:39
1/11 anonim válasza:
Lehet ha megmaradnak az érzések és más egyéb dolog.
2/11 anonim válasza:
Amiatt gondolom, hogy lehet, mert ebben az életkorban már sokkal több élettapasztala van az embernek, sokkal jobban ismeri önmagát, tisztán lát, bölcsebb, mint huszonéves korában, amikor a házastársát megismerte/választotta. Már kiforrott az egyénisége, már tudja mit akar. Az is előfordulhat, hogy nem egy irányba vagy nem egy ütemben fejlődtek, emiatt eltávolodtak.
Különben nincs ilyen jellegű tapasztalatom, de sokszor eszembe jut, hogy ha most választanék párt, egyáltalán nem biztos, hogy a férjem mellett döntenék, és azt is tudom milyen lenne az, aki levenne a lábamról.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A kiforrott egyéniségről csak azt tudom mondani, hogy szerintem mindketten leragadtak a tini korukban. A férfi nem tud felelősséget vállalni semmi iránt, és mindenki is hibás, csak ő nem... a nőnek meg fontos, hogy mi a horoszkópja meg az aszcendense a pasinak, hogy tudja összeillenek-e... a gyerekét pedig az utóbbi időben allandóan elhanyagolja, hogy a férfivel töltse kb minden idejét.
2024. jún. 14. 19:11
4/11 anonim válasza:
Változó lehet. Átéltem..kb két évig.
5/11 anonim válasza:
Házas voltam két gyerekkel, mikor beleszerettem egy váló félben lévő férfiba. A házasságom nagyon hullámzó volt a férjem alkohol problémái miatt, így közöltem is vele, hogy el fogok válni, amint a gyerekek nagyobbak lesznek. Tudtam, hogy válás után nem néz rá többet a gyerekekre, ezért akartam várni. Viszont mikor szerelmes lettem, rájöttem mire várok, 35 évesen újra kezdhetem az életem még. Ezért váltam, lett egy távkapcsolatunk 130 km-rel. Ennek 17 éve. Egy év után összeköltöztünk, van egy 11 éves lányunk, pár éve összeházasodtunk. Életem legjobb döntése volt, hogy elhagytam a férjem.
6/11 anonim válasza:
A mién a férjem haláláig tartott...
8/11 anonim válasza:
Ezt nem lehet előre tudni. Van erre is, arra is példa a környezetemben. Vannak, akik évtizedekig kitartottak egymás mellett ezek után, vannak, akik 1-2 év után már váltak / szakítottak. Talán az utóbbi picit gyakoribb, mert a megcsalásra való hajlandóság ott van.
9/11 A kérdező kommentje:
A pasinál érződik, hogy nagyon nem bízik meg a nőben. Már most fél attól, hogy "megcsalja" a nő... ha ez szóba kerül robban: "ha tudsz valamit mond el!" ordítja. Erre csak annyit tudtam mondani, hogy vele is úgy kezdett ki, hogy mindketten házasok voltak és nem is volt arról szó, hogy elválnának... még.
2024. jún. 17. 05:12
10/11 anonim válasza:
A mienk 4 eve tart, egy eve elunk hazassagban es 2 honapok belul erkezik a kozos gyerekunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!