Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok / nők, ti tudtok különbséget tenni szerelem és fellángolás között?
Érzitek a különbséget?
Mennyi ideig tart egyik-másik?
Honnan jöttök rá, hogy csak fellángolás nem szerelem?
Ahogy az első válaszoló is írja: a szerelem tovább tart.
A fellángolás csak egy rövid ideig.
Most én más véleményen leszek.
Szerintem a fellángolás és a szerelem az ugyanaz.
Szerelmesnek lenni pont, hogy csak olyan emberbe lehet, akit igazából nem ismersz! Mivel a szerelem az egy idealizált, illúziókkal teli romantikus állapot, ahol nem az embert szereted, hanem azt, amit odaképzelsz róla.
Ezzel szemben szeretni csak olyan embert lehet, akit jól ismersz.A hibái, a gyarlóságai, a gyengeségei ELLENÉRE.
Amikor az ember szerelmes, akkor egy ilyen hormonokkal túlfűtött meseszerű állapotban lebeg, de az nem a valóság.Ezért van az, hogy sok kapcsolat széthullik max 2 éven belül, mert mikor már a szerelem elmúlik, akkor kiderül, hogy a valós embert nem tudja/akarja szeretni, nincs köztük barátság, valós kapcsolódás két hús-vér ember között.
Én ezt úgy írnám le, hogy a szerelem az a Disney mese, a szeretet meg a való élet.
A fellángolás és a szerelem meg teljesen ugyanaz.Kinél előbb, kinél később, de max 2 év és elmúlik.Attól függ ki mennyire racionális, milyen emberismerő, milyen élettapasztalatai vannak.
#9 Szerintem nem.Sokan "fellángolásnak" nevezik a beteljesületlen szerelmet is, mert mondjuk nem lehetnek együtt.És akkor kénytelenek elszakadni, eltávolodni a másiktól.
Még pszichológusok szerint is elmúlik a szerelem is 1-2 év alatt, fellángolásokra meg ilyen pár hetet, fél évet írnak.Akkor mi a különbség?Igazából semmi.Az érzés azonos, az időtartam meg kb ugyanaz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!