Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tarthat egy szerelmi fellángolás, egy szerelem érzés, aminek nincs jövője?
Akik voltak már szerelmesek, volt egy nagyon intenzív szerelmi fellángolásuk kérem írják meg, hogy egy ilyen mennyi ideig tud eltartani, ha nem akarja az ember ezt táplálni. Ez az érzés kölcsönös a két fél között.
Nem lehetünk egymáséi, mert mindkettőnknek családja van, ezt meg is beszéltük, hogy ezt nem tehetjük, nem bonyolódhatunk ebbe bele, nem alakulhat ki kapcsolat köztünk. El is fogadtuk ezt mindketten.
Abban bizakodom, hogy ez az erős érzés elmúlik majd egyszer, ahogy telik az idő. Erre van esély?
A munkahelyünkön most munkaügyben beszélünk, meg max köszönünk és megkérdezzük hogy vagy de semmi más.
Kérem, akinek van ezzel kapcs tapasztalata, ossza meg!
3-as:
Pfff bárcsak elmúlna rövid időn belül. Igyekszem tudatosan nem foglalkozni vele, csak a szükségeseket kommunikálni. Gondolatban elengedtem, hisz tudom, hogy ez soha nem teljesülhet be, és nem is akarom, hisz ki akarok tartani a családom mellett, plusz az ő oldalán sem akarnék szétszakítani senkit.
Ezért is kérdezem, hogy mire lehet számítani, mert ez így most szenvedés nagyon.
Bárcsak hamis fellángolás lenne! Az talán hamarabb elmúlna?
Párommal most nagyon igyekszünk közös programokat szervezni, beszélgetünk (ami anno hiányzott nagyon), ő is sokat változott pozitív irányba.
6-os: Honnan tudod, hogy éppen nem a házasság rendbehozásán dolgozunk? És képzeld, elég jól alakulnak a dolgok azon az oldalon (bár erre direkt nem akartam külön kitérni).
Nem akarok senki mással lenni, ez a lényeg!
Csupán az érdekel, és a kiírt kérdés is arra vonatkozik, hogy aki került már ilyen szituba, annak mennyi időbe telt az, hogy elmúljon az ilyen szerelmi fellángolás, vagy szerelem érzése, ha egyáltalán el tudott múlni...
A tudósok szerint ez az érzés a hormonok miatt alakul ki, amik csökkennek egy idő után, ezért is bízom abban, hogy talán el tud múlni.
Látod milyen hülyeségeket beszélsz...Csak tanácsot adtam, hogy helyreállítani kéne a házasságot vagy válni.
Másik butaság:
"A tudósok szerint ez az érzés a hormonok miatt alakul ki, amik csökkennek egy idő után, ezért is bízom abban, hogy talán el tud múlni."
Leírtál egy TÉNYT - IGEN ELMÚLIK MÉG A SZERELEM IS - erre fel te bízol abban, hogy talán elmúlik az érzés. XD
Elmúlik, de te félsz, vagy mélyen legbelül egyáltalán nem akarod elengedni azt az érzést.
Mindkettő esetben sokkal komplikáltabb lesz az elmúlás, sőt benne ragadhatsz az obszeszív állapotban - mánia/rögeszme.
Nem tudom miért nem lehetséges más munkahelyet keresni. Majd megunja a párod, hogy másra fáj a fogad azt a két szék közül a padlón kötsz ki.
Szerintem ez az újdonság érzése mert megszoktad már a párod, illetve a tiltott izgalmas érzés az ami izgat téged. Tartsd távol magad tőle amennyire csak lehet. Egy idő után már nem fogsz annyit rágondolni. Ne beszélj vele. Válts munkahelyet, kerüld ahogy tudod, online is.
Volt egyszer egy ilyen férfi az életemben. Nem történt semmi, de kikerülni egy ideig nem tudtam. Mindketten kapcsolatban voltunk akkor is, és most is. Évek óta nem láttam, és ezt nem is bánom. Mindenki megsérült volna értelmetlenül, mert nem működött volna.
Ez csak egy fellángolás amit érzel, és ha hagyod hogy eluralkodjon rajtad,akkor minden tönkremehet körülötted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!