Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi ideig tarthat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig tarthat egy szerelmi fellángolás, egy szerelem érzés, aminek nincs jövője?

Figyelt kérdés

Akik voltak már szerelmesek, volt egy nagyon intenzív szerelmi fellángolásuk kérem írják meg, hogy egy ilyen mennyi ideig tud eltartani, ha nem akarja az ember ezt táplálni. Ez az érzés kölcsönös a két fél között.

Nem lehetünk egymáséi, mert mindkettőnknek családja van, ezt meg is beszéltük, hogy ezt nem tehetjük, nem bonyolódhatunk ebbe bele, nem alakulhat ki kapcsolat köztünk. El is fogadtuk ezt mindketten.

Abban bizakodom, hogy ez az erős érzés elmúlik majd egyszer, ahogy telik az idő. Erre van esély?

A munkahelyünkön most munkaügyben beszélünk, meg max köszönünk és megkérdezzük hogy vagy de semmi más.

Kérem, akinek van ezzel kapcs tapasztalata, ossza meg!

2024. máj. 30. 13:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
17%

"ezt meg is beszéltük, hogy ezt nem tehetjük"

Olyan nincs hogy megbeszéltek hogy oda vagytok egymásért és nem fog történni semmi! Kizárt dolognak tartom, nincs ilyen!

Csak idő kérdése hidd el!

2024. máj. 30. 15:56
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

#11:

Létezik olyasmi, hogy erkölcs, tisztelet. Azért vagy ember tudtommal, hogy tudsz magadnak parancsolni és nem párzó állat aki ösztönösen párzik. A hűség döntés kérdése!

2024. máj. 30. 15:59
 13/23 anonim ***** válasza:
aki...*ami. 🤣
2024. máj. 30. 16:00
 14/23 anonim ***** válasza:
20%

12

Nekem úgy tűnik itt többről van szó mint párzásról, ők szerelmesek egymásba, a kettőt ne keverjük!

Amúgy helyesbítek, addig amíg egymást kerülgetik munkahelyen ez nem fog megoldódni, rosszabb lesz, csak a fizikai távolság oldaná meg.

2024. máj. 30. 16:08
 15/23 anonim ***** válasza:
73%

Milyen szerelemről beszélsz? Nem is ismerik egymást rendesen, hogy egymásba tudjanak szeretni. Ez sima bugyuta fellángolás, vagy bebeszélt kémia amit ideálizál(nak). Nagyon messze van ez a szerelemtől.

De nyugodtan dobják be mindketten otthon a nyitott kapcsolatot, beszéljék meg NÉGYESBEN, hogy nem csak hazudik az egyik a másiknak a beleegyezésről.

El lehet válni is ha olyan erős az a "szerelem".

2024. máj. 30. 16:11
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor múlik el ha nem dolgoztok egy helyen, nem látjátok egymást, nem beszéltek egymással semmilyen módon sem. Teljesen el kell tőle szigetelődni.

Én ezt tapasztalatból mondom.

De nekem még így is kb 1,5 év volt kiheverni (igaz én nem voltam házas). De csak az segített hogy nem láttam az illetőt, nem tudtam mit csinál. És kellettek mellette új impulzusok is amik elterelték a figyelmemet (új embereket ismertem meg).

2024. máj. 30. 16:12
 17/23 A kérdező kommentje:

12-es válaszoló: Köszönöm, leírtad, amire gondoltam. Nem tudnék odáig elmenni... így is sokszor úgy érzem, mintha szembe köptem volna saját magam. Eddig soha, még csak elképzelni sem tudtam volna, hogy bárki más bekerülhet az életembe, aki ilyen érzéseket vált ki (a társamon kívül).

A válást soha nem vettem fontolóra sem, nem szeretnék elválni, nem szeretném elveszíteni a családom, az életem. Ezért is küzdök az érzések ellen... csak jelenleg szenvedek... Vannak amúgy könnyebb napok, de vannak marha nehezek. Nem tudom mitől függ, min múlik ez. Egy hullámvasúthoz tudnám hasonlítani.

2024. máj. 30. 17:46
 18/23 anonim ***** válasza:
18%
2 éve van szeretőm, akkor még fellangolasba vagyok?
2024. máj. 30. 22:55
 19/23 anonim ***** válasza:

Itt rengeteg múlik a körülményeken, de előbb utóbb el fog múlni nyilvánvalóan.

Nekem volt egy ilyen "kapcsolatom" a párom mellett és sajnos nem csak fellángolás volt. Egy ideig én is ezzel hitegettem magam de beleestem mint vak ló a gödörbe.

Kijönni belőle nagyon nehéz volt. Az első két hónap miután megbeszéltük hogy befejezzük pokolian fájdalmas volt, élni nem volt kedvem.

Kb 6 hónap után jött el a felszabadító érzés, hogy végre jól vagyok és tudok rá úgy gondolni, hogy nem szorul össze a gyomrom.

De mi nem találkoztunk, nem beszéltünk szinte soha ez idő alatt, maximum véletlen összefutottunk a városban.

Így, hogy melóban találkoztok nehezebb lesz.

A sztorimnak már 2 éve de néha-néha még mindig álmodok vele és a mi lett volna ha érzés pedig sosem fog elmúlni.

34/N

2024. máj. 31. 07:44
 20/23 A kérdező kommentje:

19-es válaszoló:

Köszönöm, hogy megosztottad, és sajnálom, hogy Neked is át kellett ezt élned. Tényleg baromi nehéz. :( Főleg, hogy az ember ezt nem akarja, hisz ki akar állni a családja mellett. Óriási erőpróba.

Nem akarok indiszkrét lenni, de azért megkérdezem, nálatok voltak gyerkőcök a pároddal? Én pl. amikor a gyerekeimre nézek, összeszorul a szívem, és még jobban kétségbe esek. :(

De leszögezném, nem csak miattuk akarom rendbehozni az itthoni dolgokat, hanem magunk miatt is.

Bárcsak eljönne végre egy ilyen felszabadító érzés, amit írtál, hogy már nem áll görcsben a gyomrom.

Olyan szempontból könnyebb lett mint a legelején, hogy az irányt meghatároztam, hogy a család mellett döntök, és le akarom építeni a másik oldalt. Ehhez az irányhoz akarom is magam tartani továbbra is.

2024. máj. 31. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!