Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi ideig tarthat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig tarthat egy szerelmi fellángolás, egy szerelem érzés, aminek nincs jövője?

Figyelt kérdés

Akik voltak már szerelmesek, volt egy nagyon intenzív szerelmi fellángolásuk kérem írják meg, hogy egy ilyen mennyi ideig tud eltartani, ha nem akarja az ember ezt táplálni. Ez az érzés kölcsönös a két fél között.

Nem lehetünk egymáséi, mert mindkettőnknek családja van, ezt meg is beszéltük, hogy ezt nem tehetjük, nem bonyolódhatunk ebbe bele, nem alakulhat ki kapcsolat köztünk. El is fogadtuk ezt mindketten.

Abban bizakodom, hogy ez az erős érzés elmúlik majd egyszer, ahogy telik az idő. Erre van esély?

A munkahelyünkön most munkaügyben beszélünk, meg max köszönünk és megkérdezzük hogy vagy de semmi más.

Kérem, akinek van ezzel kapcs tapasztalata, ossza meg!

máj. 30. 13:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
18%

Szia,

Sajnos nekem van tapasztalatom. 2 évig szenvedtem, majd azt a döntést hoztam, hogy felmondok. 1,5 éve nem láttam. Sokáig húztam a felmondást, mert mit sem ér, sőt még rosszabb, mert nem látom és a szívem kiszakad.

máj. 31. 08:47
 22/22 anonim ***** válasza:

Teljesen hűséges maradtál, csók se volt? Engem nem vigasztalna a hozzá állásod ha elbukna a hűséged. Én mindig olyanokba voltam szerelmes akinek párja volt és egy helyen dolgoztunk, kibírtam azt az egy két évet azt kész, semmi megcsalás nem volt. Nem szabad barátkozni ilyenkor mert az ember elvesztheti az eszét és sokan ezt nem hitték mert eddig sose csalták meg a párjukat, azt hitték ez így is marad, sokan tévedtek.

Ha hirtelen elönt az érzelem akkor állítólag előfordulhat hogy nem gondolkodik logikusan az ember és elkapja a vágy.

dec. 18. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!