Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet megkülönböztetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megkülönböztetni a szerelmet a fellángolástól?

Figyelt kérdés
2023. jún. 26. 17:48
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Ha voltál már szerelmes akkor csak tudod.
2023. jún. 26. 17:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, ezt az idő dönti el.
2023. jún. 26. 17:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az idő dönti el.
2023. jún. 26. 18:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Es kb. mennyi ido? Nyilvan sejtem, hogy nincs ra konkret valasz, de nagysegrendileg? Honapokrol van szo?
2023. jún. 26. 18:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyrészt az idő, másrészt nekem a szerelem az, amiben biztonságban érzem magam. Ha csak azon múlik a kapcsolat, hogy abban reménykedem, hogy majd változik, az nem szerelem.
2023. jún. 26. 18:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Utólag az idő a legjobb indikátor, a fellángolások hamar kihunynak. Közben is lehet kis jeleket felfedezni szerintem azért, pl ha próbálod racionálisan nézni, mint embert, és nem tudsz elképzelni vele bizonyos élethelyzeteket, vagy azt hogy hogyan tudnátok megegyezésre jutni adott dolgokban. Szerintem ilyenkor nem szereted igazán, minden jó és rossz tulajdonságával együtt, ahogy egy mély kötődésnél, szerelemnél lenne, hanem csak a felszínen tetszetős a másik.
2023. jún. 26. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőnek ugyanaz a kémiai háttere az agyban, szóval az elején nagyon nem lehet eldönteni.

A fellángolás az amit a fejedben elképzelsz a másikról TUDVA A FÉL IGAZSÁGOT.

A szerelem az amikor a fejedben ott a másik és TUDSZ RÓLA MINDEN SZ.RT. És még ennek ellenére is rágondolsz :)

Csak idő meg információ a másik emberről sodorja az egyik vagy a másik vágányra…

2023. jún. 26. 23:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Fellángolás mikor 1 hét után ha nem találkozol vele akkor csökken azérdeklődés, tehát ha nincs a közeledben akkor nem érzed hiányát.. ha szerelmet tudna kiváltani az adott ember és komolyabb az érzelem akkor eszedbe jut lefekvéskor , felkeléskor a párod mellett is.. elképzeled milyen lenne vele , vágyakozol utána , vágysz az érintésére ami még soha sem történt meg.
2023. jún. 27. 01:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezt leginkább az idő dönti el. Ha hamar alább hagy az érdeklődés, az fellángolás, ha hónapok elteltével is szereted, az szerelem
2023. jún. 27. 11:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!