Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A nagy szerelmek amik gyorsan jönnek tönkre is mennek hamar..." Itt olvastam egy hozzászólásban az oldalon. Egyetértetek?
Figyelt kérdés
2024. jan. 2. 16:15
1/9 anonim válasza:
Na, és milyen szerelmek nem mennek tönkre, mesélj.
3/9 anonim válasza:
2+ Sokszor én is el vagyok hülve, hogy miket olvasok.. A szerelem kizárólag kémia, meg max. 2 év, meg ilyen maszlagokat...hagyjuk a meséket:D Több év nem 1-2 év egy valódi igaz szerelem.
4/9 anonim válasza:
Mi hamar belevágtunk a dolgokba. A második randi óta mondhatom hogy együtt élünk. Nem változtak az érzéseink, így évek múltán sem.
5/9 anonim válasza:
Van ilyen is olyan is.
De ezt így nem lehet leszögezni.
6/9 anonim válasza:
Vannak olyan ismerőseim, akik konkrétan 2 hónap után (!) költöztek össze, és 5 éve együtt vannak.
És tudok olyanról is, akik hónapokig csak "kerülgették" egymást, aztán együtt voltak fél évig (?) azt hiszem. Nincs összefüggés.
7/9 anonim válasza:
Én járás kimondasa után minden nap mentem a páromhoz. Rá két évre össze költöztünk. Ennek már 22 éve. Érzésem ugyan az. Még mindig szerelem van.
8/9 anonim válasza:
Maximálisan igaz. Általában az ilyenek nem gondolkodnak előre, csak a hevületük hatására mennek bele ilyen szupcsi kapcsikba.
Rendcsi?
9/9 anonim válasza:
Hogy pontosan mit is jelent a szerelem azt nehéz definiálni, de én 2 éve nem láttam valakit meg nem is beszéltem vele és nem segített az idő múlása meg más emberekkel való pótlása sem 3 éve szerelmes vagyok belé úgy hogy közünk nem volt egymáshoz de tudom hogy tökéletesen passzolnánk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!