Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha egy nős, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egy nős, de gyermektelen kolléga tetszik?

Figyelt kérdés
Mostani munkahelyemre jött egy új ember, egy pasi aki nagyon tetszik, szoktunk beszélgetni. Sajnos már rég belehabarodtam, mire megtudtam, már van felesége, és az is itt dolgozik, csak máshol. Látásból ismerem, colos.
ma 19:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod, mit kell tenned, ha morálisan korrekt akarsz lenni?
ma 19:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi kedvem nem lenne kinlodni. Maximum is csak üritőlyuka lehetnél és elhanyagolt meg epekedhetnél csak kapcsolatban is magányosan.

En ha meghallom vkiről hogy nős, csak húzom a szám,hogy na ez se ugrál akkor, vállrándítás továbblépek.

ma 19:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért a végére szépen odaraktad hogy colos..

Nekem ebből már az jön le hogy rohadtul nem tiszteled hogy felesége van. Főleg hogy colos, hogy képzeli hogy neki ilyen férje lehet, neked meg semmilyen..

Hagyjad csak szépen őket.

ma 19:45
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Látásból ismered, de belehabarodtál? Mi van?
ma 19:51
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Te mennyivel jobb parti lennél.. Egy risszindulatú ribi vagy. Talán ezért vagy szingli és kiéhezett, a colosnak meg van szép férje.
ma 19:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebből a "colosból" szépen lejön hogy egy incike szórakozik megint :D
ma 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Most megerősítést vársz, hogy iiiigeeen repülj rá a nős pasira? Vagy ha azt írjuk, hogy ne legyél r**c, akkor meg csak forgatod a szemed?

Amúgy eleve rosszul szokott végződni a munkahelyi viszonyok, meg a megcsalások is. Néhány napja volt ilyen kérdés, hogy hónapokig csalták a párjaikat (mondjuk ott azt hiszem volt is gyerek), és jajj szegényt azóta is r*ozzák a háta mögött és nem igaz, hogy nem hagyják abba.

Tettek —> következmények

ma 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:

#7 áh, nem mindenhol, az előző munkahelyemen falaztak egymásnak, ahogy tudtak. Persze mindenki egy rohadt suttyó volt, de azért falaztak. Az exemnek is, amikor elmentem szülési szabadságra és jött egy új kolleganő. Mindenki kussolt, egy anonim levelet kaptam, azt is csak akkor, amikor otthagytam az egész céget és elköltöztem a babámmal.

Még az is csenben volt, akivel heti szinten beszéltem és sokszor találkoztunk munkán kívül is, kêsőbb kérésemre momdott el részleteket.

ma 20:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Semmit. Alig ismered, ez csak fellángolás, majd elmúlik. Ha kell, tarts távolságot. Amúgy nem tudom ez segít-e vagy sem, de lehet akkor se lenne ebből semmi, ha szingli lenne. Szóval ne úgy könyveld el magadban, hogy ő lenne számodra a tökéletes, csak hát nős.
ma 21:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Na és ha neki a colosok tetszenek? Máris nem vagy az esete.
ma 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!