Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok a páromról, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Liliomvirag3 kérdése:

Mit gondoltok a páromról, mit árul el ez egy nőről?

Figyelt kérdés

Tavaly szeptember végén kezdtünk ismerkedni, online, cseteltünk.

Ő akkor még a férjével él, csak a házasságuk nagyon rossz volt, azóta elköltözött már.

Na szóval már kb 1 hónapja beszélgettünk , találkoztunk is egyszer, amikor kiderült hogy gond van, nem jött meg neki, késik. Velem még akkor nem volt együtt, de a férjével még szeptember elején igen, mi szeptember végén kerültünk kapcsolatba, tehát nem is tudtunk még a másikról amikor a férjével együtt voltak.

Ekkor ez nagyon szarul érintett, teherbe esett a férjétől akitől menekül és utálja, miközben már érzések voltak a másik irányába. Nem csalt meg hiszen még az előtt feküdt le vele hogy megismert volna engem.

Elmesélte hogy havi 1x voltak kb együtt és akkor épp egy borozgatást követően a férje bepróbálkozott nála. Nem védekeztek, csak azt kérdezte meg tőle hogy hol tart a ciklusa, ő mondta hogy most lett vége a menstruációjának és elvileg oke, de nem kérte hogy élvezzen belé, a férje kérdés nélkül megtette. Legalábbis ő ezt mesélte.

Engem továbbra is szarul érint a dolog. Természetesen elvetette még októberben és elköltözött tőle, de bele gondolni is szar. MIért fekszik le egy olyan férfivel aki halálra basztatta és nárcisztikus, ráadásul még kockáztatott egy terhességet is mert nem kérte hogy húzzon gumit, vagy vegye ki időben.

Számomra ez olyan érthetetlen hogy egy nő belemegy ilyenekbe. 7 évig voltak együtt egyébként.

ma 16:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%

MIért fekszik le egy olyan férfivel aki halálra basztatta és nárcisztikus, ráadásul még kockáztatott egy terhességet is mert nem kérte hogy húzzon gumit, vagy vegye ki időben. - ezt olvasni is fájt.

Hogy lehet valaki ekkora érzéketlen phasz mint te?! Gondolkozz egy kicsit, hogy vajon miért fekszik le egy BÁNTALMAZÓVAL.

ma 16:06
 2/14 anonim ***** válasza:
81%

De segítek: én sem jókedvemből feküdtem le az exemmel és örülhetek, amiért 72 órán belül eljutottam orvoshoz, nem kellett egy esetleges abortuszt is végigcsinálni.

Bocs, annak is örülhetek, hogy nem vert szájba, amikor szóltam neki, hogy ha már... akkor legalább azt a hülye gumit húzza már fel.

(nem húzta fel, mert anélkül sokkal jobb a szex és kssoljak)

ma 16:08
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Benned nem sok empátia van. Egyik bántalmazótól megy a másikhoz.
ma 16:08
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

Azt mondjuk nem csodálom, hogy egyhónapos ismerkedésnél - ami semmi - nem fogja elmondani, hogy ja amúgy a férjem megerőszakolt, mert semmi közöd a részletekhez.

Én is csak akkor beszéltem róla, amikor a már vőlegényemmel komolyabb lett a dolog és rátértünk a pettingre, hogy ez történt, ne ijedjen meg, hogyha esetleg elsírom magam vagy megjedek.

Bár ő nem is vádolt hogy miért engedtem lefektetni magam, hanem egyből felfogta, hogy áldozat vagyok.

ma 16:12
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

She's for the streets.

40F truecel

ma 16:15
 6/14 anonim ***** válasza:
87%

Semmi közöd hozzá!

Szerencsétlen nő, csöbörből vödörbe.

ma 16:20
 7/14 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nagyon rosszul keretezted ezt a kérdést, barátom. Több szempontból sincs igazad.

1: baromi divatos lett ez a nárcisztikus duma manapság, de tegyük fel, hogy úgy van. Ha pedig így van, és eddig együtt voltak, valószínűleg nem nagyon tudott védekezni ellene. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy teljesen önként és dalolva ment bele.

2: ember, te egy házas asszonnyal ismerkedtél! Ebben a setupban te vagy a csalás, nehogy azt kérd már számon, hogy a férjével szexel :D.

ma 16:23
 8/14 anonim ***** válasza:
88%
Nem elég hogy túl van egy ilyen kapcsolaton jön egy másik bolond...
ma 16:56
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem tudom pontosan, hogy nárcisztikus-e a férje így arra nem reagálok. Viszont az nagyon tré, hogy bár kérte, hogy ne menjen el benne megtette (már ha igaz). Jó lenne az exférj oldalát is elolvasni igazság szerint. De jön a de emiatt:

"Tavaly szeptember végén kezdtünk ismerkedni, online, cseteltünk.

Ő akkor még a férjével él, csak a házasságuk nagyon rossz volt..."

Ő semmivel se különb tőled, sőt rosszabb ha házasságban veled ismerkedett, de te sem vagy angyalka mert bár feleség volt te akkor is ismerkedtél vele.

Szóval most hiába akarsz felette pálcát törni miért maradt vele 7 évet, miért feküdt le vele amikor csak az zavar, hogy veled nem szexelt.

ma 17:12
 10/14 anonim ***** válasza:
86%

“ MIért fekszik le egy olyan férfivel aki halálra basztatta és nárcisztikus, ráadásul még kockáztatott egy terhességet is mert nem kérte hogy húzzon gumit, vagy vegye ki időben.”

Látszik, hogy sosem voltál ilyen helyzetben. Amikor én voltam bántalmazó kapcsolatban, a szexben nekem nem volt szavam. Addig erőltette, amig be nem adtam a derekam, vagy rosszabb esetben fizikailag is lefogott. Akkor szexeltünk, amikor ő akarta, úgy és addig, ameddig neki jó volt. Nekem ez sosem volt élvezetes, túl kellett lenni rajta. Mert nem játszott az, hogy én nemet mondok. Ezt tudom, hogy kívülállóként nehéz elképzelni, utólag nekem is hihetetlen, hogy ebben éltem.

ma 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!