Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok a páromról, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a páromról, mit árul el ez egy nőről?

Figyelt kérdés

Tavaly szeptember végén kezdtünk ismerkedni, online, cseteltünk.

Ő akkor még a férjével él, csak a házasságuk nagyon rossz volt, azóta elköltözött már.

Na szóval már kb 1 hónapja beszélgettünk , találkoztunk is egyszer, amikor kiderült hogy gond van, nem jött meg neki, késik. Velem még akkor nem volt együtt, de a férjével még szeptember elején igen, mi szeptember végén kerültünk kapcsolatba, tehát nem is tudtunk még a másikról amikor a férjével együtt voltak.

Ekkor ez nagyon szarul érintett, teherbe esett a férjétől akitől menekül és utálja, miközben már érzések voltak a másik irányába. Nem csalt meg hiszen még az előtt feküdt le vele hogy megismert volna engem.

Elmesélte hogy havi 1x voltak kb együtt és akkor épp egy borozgatást követően a férje bepróbálkozott nála. Nem védekeztek, csak azt kérdezte meg tőle hogy hol tart a ciklusa, ő mondta hogy most lett vége a menstruációjának és elvileg oke, de nem kérte hogy élvezzen belé, a férje kérdés nélkül megtette. Legalábbis ő ezt mesélte.

Engem továbbra is szarul érint a dolog. Természetesen elvetette még októberben és elköltözött tőle, de bele gondolni is szar. MIért fekszik le egy olyan férfivel aki halálra basztatta és nárcisztikus, ráadásul még kockáztatott egy terhességet is mert nem kérte hogy húzzon gumit, vagy vegye ki időben.

Számomra ez olyan érthetetlen hogy egy nő belemegy ilyenekbe. 7 évig voltak együtt egyébként.

jan. 30. 16:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen. Ennyit csak.
jan. 30. 17:50
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

Am nekem is volt bantalmazo pasim akivel szexeltem mert nem akartam bajt amugy az ágyban meg jó is a pasi, én meg nem menstruácio után hanem előtt álltam pár nappal, és belém ment, ettol függetlenul én másnap mentem esemény utániért...

Aztán a doki nem irta fel, amiért már nem egyszer írattam fel..egyszerűen megtagadta az x edik eseményutánit.

Na akkor kezdtem imádkozni.

És beszeltem a nem létező gyerekemhez hogy ne is akarjon jönni eltartani se tudnám, meg keressen olyan családot ahol vannak szülök szeretik es pénz is.

Enyhén voltam "pánikban"..

De másnap megjött..

De én se mkndanék ilyet hogyverőszak volt. De azéet benne van nagyonis az hogy domináns nárci bántalmazók nőinek nagyban k.ss van amugyis.

jan. 30. 17:54
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan,aki ragaszkodik az elveihez es bantalmazo kapcsolatban is vedekezik.

Illetve a menzeszt lehet figyelni pluszban meg szamontartani.

Na meg gondolkodni is lehet es lehet 2 fogamzasgatlo modszert hadznalni a biztonsag kedveert.

Meg a ket kspcsolat kozott is lehet varni meg pluszban ha vmelyik fel igenyli.

jan. 30. 18:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Van olyan bántalmazó aki felvesz ovszert? Ez olyan ellentmondásos:D
jan. 30. 19:56
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Mert szerette meg te phots!! Jobban szerette ot mint teged!
jan. 30. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!