Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feminista nők népszerűek a pasiknál?
egy egyenlőségben gondolkodó nő szerintem simán (#2-es kb. leírta).
egy dacos aktivista valószínűleg már sokkal kevésbé.
"ne Incellanden tedd fel ezt a kérdést! Szerinted milyen válaszokat fogsz kapni ezektől?"
kiktől? eddig egyik válasz sem volt inceles (#1-esé sem - az egy dolog, hogy nem értek vele egyet, de kábé bármelyik 50 körüli átlag apuka írhatta volna).
5, fuh...oké. Gondolom nem olvasod rendszeresen az oldalt. Tele van incelekkel és ezek mondják el a véleményüket a női nemről minden kérdésnél, meg a kérdések nagy részét is ezek teszik fel. Szerinted mennyire lesz ez reprezentatív?
Másik oldal meg a házas szeretőt kereső családapa, ők is nagy halmaz ezen oldalon. Na az ő véleményük érdekel?
Egyébként az átlag férfi foghiányos proli módra köpködi ezt a szót a nőkre, de a jelentésével egyáltalán nincs tisztában.
Szinte biztos vagyok benne, hogy férfi tette fel ezt a kérdést, csak hogy hergelhessen.
"Gondolom nem olvasod rendszeresen az oldalt. Tele van incelekkel és ezek mondják el a véleményüket a női nemről minden kérdésnél, meg a kérdések nagy részét is ezek teszik fel. Szerinted mennyire lesz ez reprezentatív?
Másik oldal meg a házas szeretőt kereső családapa, ők is nagy halmaz ezen oldalon. Na az ő véleményük érdekel?"
na most ilyen erővel akkor: te incel vagy? vagy szeretőt kereső családapa?
eltaláltam, hogy egyik sem? képzeld, én sem vagyok egyik sem, úhogy az eddigi 9 válaszból 4 már biztosan nem tőlük származik. a #2-es valószínűleg szintén nem az. azért nem kell mindenhol rémeket látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!