Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A feminista nők népszerűek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feminista nők népszerűek a pasiknál?

Figyelt kérdés
ma 16:21
A kérdező szavazást indított:
Igen, népszerűek.
Nem.
Talán.
21 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
Számomra taszítóak. Számomra az intelligencia szexi, és a feministák ennek hiányában vannak.
ma 16:34
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
A feminista nők sem homogén halmaz, a pasik sem homogén halmaz. Az én barátom pl. örül, hogy nem egy tipikus, a klasszikus patriarchátus által tökéletesnek tartott konzervatív nő vagyok (így pl. nem tartatom el magam, dolgozom, tanulok, én is fizetek a randikba, ellenben nem zavarja, hogy nem vagyok egy háziasszonyok gyöngye), viszont én nem vagyok turbófeminista, azok neki sem tetszenének, de van férfi, akinek az tetszene. Meg van, aki szerint az igazi nő az otthon súrolja a padlót és csak akkor hagyja el a házat, ha az ura megengedi neki.
ma 16:34
 3/10 anonim ***** válasza:
33%
ne Incellanden tedd fel ezt a kérdést! Szerinted milyen válaszokat fogsz kapni ezektől?
ma 16:49
 4/10 anonim ***** válasza:
51%

egy egyenlőségben gondolkodó nő szerintem simán (#2-es kb. leírta).

egy dacos aktivista valószínűleg már sokkal kevésbé.

ma 16:52
 5/10 anonim ***** válasza:
50%

"ne Incellanden tedd fel ezt a kérdést! Szerinted milyen válaszokat fogsz kapni ezektől?"

kiktől? eddig egyik válasz sem volt inceles (#1-esé sem - az egy dolog, hogy nem értek vele egyet, de kábé bármelyik 50 körüli átlag apuka írhatta volna).

ma 16:54
 6/10 anonim ***** válasza:
5: azért ez átlag 50es apukákra nézve sértés... ha boomer papit írtál volna, még megérteném, hogy egy esernyő alá véve hülyéz le minden feministát.
ma 17:00
 7/10 anonim ***** válasza:
56%

5, fuh...oké. Gondolom nem olvasod rendszeresen az oldalt. Tele van incelekkel és ezek mondják el a véleményüket a női nemről minden kérdésnél, meg a kérdések nagy részét is ezek teszik fel. Szerinted mennyire lesz ez reprezentatív?

Másik oldal meg a házas szeretőt kereső családapa, ők is nagy halmaz ezen oldalon. Na az ő véleményük érdekel?

Egyébként az átlag férfi foghiányos proli módra köpködi ezt a szót a nőkre, de a jelentésével egyáltalán nincs tisztában.

Szinte biztos vagyok benne, hogy férfi tette fel ezt a kérdést, csak hogy hergelhessen.

ma 17:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Minden egyes nő feminista. Tanulnak, dolgoznak, sportolnak, szavaznak és szabadon valaszthatnak párt!
ma 17:34
 9/10 anonim ***** válasza:

"Gondolom nem olvasod rendszeresen az oldalt. Tele van incelekkel és ezek mondják el a véleményüket a női nemről minden kérdésnél, meg a kérdések nagy részét is ezek teszik fel. Szerinted mennyire lesz ez reprezentatív?

Másik oldal meg a házas szeretőt kereső családapa, ők is nagy halmaz ezen oldalon. Na az ő véleményük érdekel?"

na most ilyen erővel akkor: te incel vagy? vagy szeretőt kereső családapa?

eltaláltam, hogy egyik sem? képzeld, én sem vagyok egyik sem, úhogy az eddigi 9 válaszból 4 már biztosan nem tőlük származik. a #2-es valószínűleg szintén nem az. azért nem kell mindenhol rémeket látni.

ma 18:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, mert azt szeretik, ha a nők fizetik a részüket a randin.
ma 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!