Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szóvátegyem vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóvátegyem vagy ne?

Figyelt kérdés
Az lenne az eset, hogy barátnőmmel 9 hónapja vagyunk együtt és feltűnögetett, hogy más fiúk képeit lájkolgatja nézegeti. Én a 9 hónap alatt egy lányra sem néztem, lájkoltam bármi hasonló. Lehet gyerekesen hangzik, de ha együtt vagyunk akkor nem hiszem el, hogy olyan fontos lenne más fiúk képeit lájkolgatni még akkor sem ha ez nem rendszeres, csak néha. Vagy én látom rosszúl? 19F/18L

2014. okt. 1. 15:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ugyan kedves Maxi, annyira idióta Én sem vagyok hogy egy olyan tájképet lájkolva kétségbe essek amit egy másik fiú rakott ki :,DDDD szigorúan azokról a képekről beszélek amik egy kimondott egy vagy ill. több embert ábrázolnak.
2014. okt. 1. 15:29
 12/14 A kérdező kommentje:
De a kérdés még mindig tisztázatlan. Felhozzam-e témába vagy ne? Egy borozós este alkalmával lenne a legjobb, olyankor mindig nyitottabb mindenki és hazudni sem tudna, hiszen látnám rajta ha zavarba jönne a kérdéstől.
2014. okt. 1. 15:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát, a hülyeségnek nincsenek határai, így nem lehettem biztos a dologban...

Igen, szerintem mindenképp. Ha az egyik volt barátnőm ezt tenné, én nem gondolkodnék, meg kérdezném, hogy is gondolja ezt.

2014. okt. 1. 16:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan kérdezz rá, de ez csak én véleményem hogy ha már kapcsolatban vagytok akkor megosztjátok egymással azt ami zavar.

Az én párom állandóan lájkolgatta osztálytársnői képeit, és teljesen FB függő volt, állandóan ott lógott, és mikor rákérdeztem akkor vmi olyasmit mondott hogy nem azért teszi mert bejönnek neki mint csajok hanem "lájkot lájkért" alapon. Én azóta sem értem annyira mert mindig utáltam az egész facebookot, ezért nem sokszor voltam fennt.. de azért meg tudom érteni hogy azért lájkolgatják egymást annyian mert ez valami ragály facebookon, nem hiszem hogy a bnőd tényleg érdeklődik azok iránt.

Az én párom azóta törölte is magát onnan pedig soha nem kértem erre, de sajnos megtette mert látta hogy zavar.. Én ezt túl nagy áldozatnak tartom de az ő döntése, persze csak hónapok alatt szokott le róla..

A lényeg az hogy ha komoly a kapcsolatotok és úgy érzed bármit megtennél érte vagy legalábbis szerelmes vagy, akkor sztem nyugodtan kérdezz rá vagy szoktasd le róla .. De az biztos hogy nem gondol rosszra.. 9 hónap az azért nem kis idő... És hanem csak "úgy" együtt vagytok "unalomból" akkor sztem szorosabbra lehetne fűzni a viszonyt

2014. okt. 25. 00:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!