Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóvátegyem vagy ne?
Lehet én vagyok a hülye, de a facebook miatt depizel?
Most tényleg az a fontos, hogy ilyen kép tetszik neki és milyen nem?
Had áruljak el egy nagy titkot a női nem rejtélyeiből számodra:
Attól hogy veled van, még nem fog mindenki mást és minden mást csúnyának tartani. És fog haverkodni is pasikkal, ha eddig is azt tette.
Ettől még nem lett rossz ember, nem dugott félre, se semmi ilyesmi. Ennyi idősen kicsit lehetnél felnőttebb.
Az attól függ hogy miért lájkolgatja.
- Mert hú de szexi nagyon bejön stb.. stb.. na akkor gáz, még úgy is ha nem akar tőle semmit, de mind1 ha veled van rád gerjedjen ne másra.
- Mert jó haverok régóta. Na akkor nincs vele semmi gond. Nekem is van fiú barátom, szoktam lájkolni a képeit meg sokat beszélünk facen.
Szerintem ezt ne hozd fel, mert lehet hogy ő ezt tök természetesnek veszi és bele sem gondol hogy ez neked rosszul eshet, és attól még csak téged szeret.
6os, arról a kérdésben szó sincs, hogy önarcképeket kedvelne nyilvánosan. Nekem is vannak fent saját gyártmányú(magyarul én fényképeztem) tájképeim, össze vágott képeim és mindenféle.
Ha ezek tetszenek valakinek, legyen az nő vagy férfi akkor nem jelent semmit.
Ha arcképeket, vagy amolyan szándékos "csajozós" képeket nézeget és mutatja ki tetszését, az felér egy flörtöléssel ami már közel a megcsaláshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!