Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek az egyszerű férfiakat?
Természetesen ápoltság, kinézetre mindig törekvés az alap. A kérdés lényege, hogy akik nem drága autókkal, illetve nem is látványosan szórja a pénzét stílusú férfiak bejönnek-e?
Holott lenne pénze jobb kocsira például, de nem akar, mert a másik is elvisz!
Köszönöm a válaszokat!
Akkor mégegyszer, lassan:
"minket nőket CSAKIS az érzelmek érdekelnek."
Aztán felsorolod, hogy legyen gazadag, és jóképű, és szeresd is, mert hiába gazdag, ha nem szereted.
Hiába szereted, ha nem gazdag, és jóképű, találsz olyat, akit szintén szeretsz, és gazdag és jóképű IS.
Csak annak lehet nem kellesz, amint kiismer angyalom. :)
Akinek a pénz, és a jó kocsi IS lényeges?
Hááát, hadd ne én fogalmazzam meg...
Igen, de én nem degradálnám egyszerűnek az ilyen férfiakat.
A barátom is ilyen, mégis különleges ember. :)
Most nem arról beszélek, ha együtt vagy egy pasival, és közben gazdag lesz, és lesz jó kocsija, persze, hogy ne hagyd ott.
Hanem ezt írta: "találok olyat is aki gazdag, van jó kocsija és még szeretem is."
Tehát direkt arra megy, hogy gazdag legyen a pasi, jó kocsi is legyen, szeresse is, és még esetleg világbéke is lehet mellé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!