Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek az egyszerű férfiakat?
Természetesen ápoltság, kinézetre mindig törekvés az alap. A kérdés lényege, hogy akik nem drága autókkal, illetve nem is látványosan szórja a pénzét stílusú férfiak bejönnek-e?
Holott lenne pénze jobb kocsira például, de nem akar, mert a másik is elvisz!
Köszönöm a válaszokat!
Nálam máshol kezdődik az egyszerű.
Nekem nem ezek a dolgok lényegesek.
Fontos volt mindig, hogy az illető sokoldalú, színes egyéniség legyen, most hogy vett-e új kocsit, volt-e neki miből, vagy fontosak-e neki ezek a dolgok, az sose érdekelt.
Eddig csak olyan pasik tetszettek. :D
Amelyiknek penze van, altalaban el van szallva magatol. Nekem olyan pasi nem kell. :)
Maradok az egyszerubbeknel. :)
"minket nőket csakis az érzelmek érdekelnek."
Ha-ha-ha...
5-ös nem ismered a női lelket, egy nőnek egy kapcsolatban fontos az érzelmi kötödés egy férfinál nem igazán.
Most lehet valaki gazdag és jó kocsija, ha nem tetszik nem állok le vele, találok olyat is aki gazdag, van jó kocsija és még szeretem is.
"minket nőket csakis az érzelmek érdekelnek"
Ne nyilatkozz már más nevében, na.
"minket nőket csakis az érzelmek érdekelnek."
"találok olyat is aki gazdag, van jó kocsija és még szeretem is."
Ez a két állítás szerinted nem nem ellentmondás????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!