LÁNYOK! Elárulnátok nekem, hogy miért szeretitek erőszeretettel úgy hívni a férfiakat, hogy "hímnemű egyed"?
Figyelt kérdés
Csak számomra vált ki ez negatív hatást egy nő szájából hallani? Én sem hívlak titeket nőnemű egyednek.
Kort írjál.
2013. okt. 4. 20:06
1/8 anonim válasza:
Két esetben hívom őket így:
1. Viccből, de ez a kontextus alapján lejön. :)
2. Olyanoknál, akik nem érdemli ki a férfi jelzőt. Ez esetben nem tudom sajnálni, hogy negatívan érinti őket.
22
3/8 anonim válasza:
Talán mert nőnemű egyednek nevezni a férfiakat kicsit gáz lenne?
4/8 Pain for Pleasure válasza:
Mert nem szeretnék szót ismételni néhány soron belül. A "pasi" és "fiú" kifejezést meg azért nem használom szívesen, mert van aki azon háborodik fel.
5/8 anonim válasza:
Ugyan férfi vagyok, de néha én is hímnemű egyednek titulálom magunkat, mert azok vagyunk. Ha ez neked nem tetszik, az a te bajod.
Persze az is lehet, hogy te nem hímnemű vagy, vagy nem egyed.
7/8 anonim válasza:
mert állatok. tisztelet persze a kivételeknek!
8/8 anonim válasza:
Én csak a hímk_rvákat hívom így. Vagyis inkább hasonlóan-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!