Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bino kérdése:
Elárulnátok, hogy mi szexi/szép van a festett szőke hajban?
Figyelt kérdés
Nekem alapjáraton szőke hajam van és marhasok olyan csajt látok aki befesteti a haját sárgára.. Nem is szőkére, hanem sárgára.
Fiúk nektek ez tetszik?:o
16/L:)
2012. dec. 13. 17:18
2/9 anonim válasza:
Nekem nem, de a lányok elsősorban nem nekünk akarnak tetszeni, hanem a divatnak megfelelni.
4/9 anonim válasza:
nem! ribiszőke..a természetes az szép:)!!
5/9 anonim válasza:
Erotikusan vonzó hatást kelt, más nem is kell nekünk férfiaknak :)
6/9 811 válasza:
nekem a természetes szőke tetszik a legjobban, szóval, légy magadra büszke! :D
7/9 Mókusgyilkos válasza:
én 1általán nem szeretem a szőkét legalábbis az esetek 99,99999%ban nem jön be
8/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszi mindenkinek! Volt már párszor ,hogy voltam vásárolni és 50 csajból csak én voltam alapból szőke..:D
Én nagyon szeretem ,hogy olyan színe van amilyen :)
Mégegyszer köszi!:D
2012. dec. 13. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!