Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit gondoltok erről a hajszínr...

Mit gondoltok erről a hajszínről? Lehet vonzó és szexi attól hogy festett?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyet szeretnék mert mindenki azt mondta hogy nagyonn jól állt amikor bevolt szinezve.Sokan irták itt hogy nem szexi hogyha festve van és hgoy csak a természetes vörös a jó.

Szerintetek milyen?

2012. szept. 23. 11:34
 1/9 anonim ***** válasza:

Ilyen kétlem,hogy bárkinek is van festék nélkül :D

Nekem nagyon tetszik,hajrá :) és igen lehet szexi ;)

2012. szept. 23. 11:37
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem ez nem tetszik, ez nem természetes hatású vörös, inkább lilás, magentás beütése
2012. szept. 23. 11:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok a festett haj híve, de ez a szín tetszik. Ha jól áll, akkor festesd csak be.
2012. szept. 23. 11:47
 4/9 anonim ***** válasza:

Ilyen haja senkinek nincs természetesen, szóval máris nem igaz, hogy ez a szín csak természetesen jó. A természetes vörös ilyen: [link]

és vannak ilyen festékek is.

Amit te mutattál, az ilyen pirosas lilás valami. Én a természetesség híve vagyok, szóval nem festetném ilyenre a hajam, de neked állhat jól.

Viszont ezzel az a baj, hogyha kifakul, akkor elég fura árnyalatai lesznek, néhol világító piros, néhol lila. Egyik barátnőmnek volt ilyen, kb. az első héten volt egységes a hajszíne, utána kb. egy évig azzal küzdött, hogy egységesítse, de nagyon durva átmenetek voltak benne, és iszonyat igénytelenül nézett ki szerintem.

2012. szept. 23. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem ez a lányok/nők többségén borzalmas olcsó hatást kelt,vagy emosat
2012. szept. 23. 12:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik.

31/F

2012. szept. 23. 13:00
 7/9 anonim ***** válasza:

nekem is tetszik.

és ez MARHASÁG

Szerintem ez a lányok/nők többségén borzalmas olcsó hatást kelt,vagy emosat

mert nem ettől lesz egy lány/nő ribanc. hanem a viselkedése és a jelleme fogja ezt meghatározni.

2012. szept. 23. 15:19
 8/9 A kérdező kommentje:

Be fogom festetni:) Talán igaz hogy van akinél olcsó hatást kelt de nem hiszem hogy nálam is ez lesz a helyzet, mivel ismerem a stílusom és csak a haj miatt nem fog megváltozni a megjelenésem, maximum magabiztosabb leszek.

Köszönöm mindenkinek a válaszát:)

2012. szept. 23. 16:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen a hajam:

[link]

És IMÁÁÁDOM! (én vagyok a képen)

2015. dec. 29. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!