Mit gondoltok erről a hajszínről? Lehet vonzó és szexi attól hogy festett?
Ilyet szeretnék mert mindenki azt mondta hogy nagyonn jól állt amikor bevolt szinezve.Sokan irták itt hogy nem szexi hogyha festve van és hgoy csak a természetes vörös a jó.
Szerintetek milyen?
Ilyen kétlem,hogy bárkinek is van festék nélkül :D
Nekem nagyon tetszik,hajrá :) és igen lehet szexi ;)
Ilyen haja senkinek nincs természetesen, szóval máris nem igaz, hogy ez a szín csak természetesen jó. A természetes vörös ilyen: [link]
és vannak ilyen festékek is.
Amit te mutattál, az ilyen pirosas lilás valami. Én a természetesség híve vagyok, szóval nem festetném ilyenre a hajam, de neked állhat jól.
Viszont ezzel az a baj, hogyha kifakul, akkor elég fura árnyalatai lesznek, néhol világító piros, néhol lila. Egyik barátnőmnek volt ilyen, kb. az első héten volt egységes a hajszíne, utána kb. egy évig azzal küzdött, hogy egységesítse, de nagyon durva átmenetek voltak benne, és iszonyat igénytelenül nézett ki szerintem.
nekem is tetszik.
és ez MARHASÁG
Szerintem ez a lányok/nők többségén borzalmas olcsó hatást kelt,vagy emosat
mert nem ettől lesz egy lány/nő ribanc. hanem a viselkedése és a jelleme fogja ezt meghatározni.
Be fogom festetni:) Talán igaz hogy van akinél olcsó hatást kelt de nem hiszem hogy nálam is ez lesz a helyzet, mivel ismerem a stílusom és csak a haj miatt nem fog megváltozni a megjelenésem, maximum magabiztosabb leszek.
Köszönöm mindenkinek a válaszát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!