Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elárulnátok kislányok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elárulnátok kislányok, hogy ez miért jó?

Figyelt kérdés
Miért hiszitek magatokat 14-16 évesen érettnek a szexhez? Még majdnem a csókolózás is túlzás egyeseknek, nemhogy szexeljen. Szánalmas, hogy ennyire manipulálható rib@ncok vagytok (ha már ne rib@ncozzanak mindenkit). Elmagyaráznátok nekem? És nincs kivétel, elmondanám nektek, szóval ezzel ne gyertek, észérvekkel próbáljatok meggyőzni.
2012. aug. 23. 08:55
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
80%
te is csak egy összetört szivecskéjű fiúcska lehetsz...
2012. aug. 23. 08:57
 2/27 A kérdező kommentje:
Igazából jól megvagyok, köszönöm a kérdésed, nincs szükségem rájuk. Volt már idősebb barátnőm is, szóval nem vagyok sem egy gyökér, sem egy ronda ember, de ezekre nincs szükségem, majd pár év múlva amelyik normális volt ilyenkor, felnőttebb lesz, és akkor.
2012. aug. 23. 08:58
 3/27 A kérdező kommentje:
És nekem az ilyen lányok nem kellenének, tényleg a miértekre vagyok kíváncsi, mert nem látom a logikát.
2012. aug. 23. 08:59
 4/27 anonim ***** válasza:

Ez biosz. Régen meg férjhez adták 15 évesen a lányokat. Ők annyival érettebbek voltak talán?

Nem "manipuláció"- illetve nem jobban, mint régen, hogy akkor meg férjhez KELLETT mennie (ha akart, ha nem szegény), hanem "ösztön".

Hidd el, jócskán ébredeznek az ösztönök már abban a korban. Kérdés, hogy ki mihez kezd velük?

2012. aug. 23. 09:05
 5/27 A kérdező kommentje:
Igen, de régebben kevesebb ideig is éltek az emberek, valamint jobb esetben, akihez férjhez adtak, az vette el, és együtt maradtatok, ennek túlélési okai voltak (kényszerházasságnak), és manapság erre, már nincs túl nagy szükség...
2012. aug. 23. 09:07
 6/27 anonim ***** válasza:

*Sőt egyes baromira erkölcsösnek tartott(!) közelkeleti országokban még MA IS divat a gyereklányok férjhez adása- nem 15, hanem néha 12 évesen.

Furák ezek a kettős mércék, hm. :)

Ha nálunk fekszik valakivel össze önszántából 14-15 éves korában, akkor mi romlottak vagyunk.

Ha egy arab országban "adják el" feleségnek sokkal fiatalabb korban, akkor ők erkölcsösek, ők a "mintaország", sokan egyenesen oda akarnak "költözni", mert hű-de-"tiszták"-romlatlanok hozzánk képest. :D

2012. aug. 23. 09:09
 7/27 anonim ***** válasza:

"Igen, de régebben kevesebb ideig is éltek az emberek, valamint jobb esetben, akihez férjhez adtak, az vette el, és együtt maradtatok, ennek túlélési okai voltak (kényszerházasságnak), és manapság erre, már nincs túl nagy szükség..."

Ma meg előbb érnek a lányok, és fiúk is, mert jobban élünk.

Akkor sem látom jobbnak- sőt, rosszabbnak!- a "túlélési okokból" történő kényszerházasságokat.

Esetleg a férfiak szempontjából volt jobb.

2012. aug. 23. 09:10
 8/27 A kérdező kommentje:

"Ma meg előbb érnek a lányok, és fiúk is, mert jobban élünk."

Nem látom az összefüggést. Nem kell korábban felnőniük, sőt, még lassabbak is lehetnek, mert nincs nagy elvárás velük szemben, azaz nyomás, hogy gondolkozzanak, stb. A nemi érés, fejlődés pedig tudtomban nem változott. Szóval elmagyaráznád ezt a jobban élünk, előbb érnek? (és mivel a szexhez fejbeni érettség is kell...)

2012. aug. 23. 09:12
 9/27 anonim ***** válasza:

Attól, mert szerinted ráérnének, még előbb érnek. Egyszerűen azért, mert általában senki nincs az éhhalál szélén, van elég ennivaló, ami meggyorsítja a biológiai érést. :)

A menszeszük is előbb jön meg. Olvastam, hogy a 12-13 éves korban férjhezadott lányoknak régen várniuk kellett több évet is, a teherbe eséssel, mert még nem jött meg a vérzés.

Manapság az első menszesz ideje átlagban 10-11 év, ha jól tudom.

2012. aug. 23. 09:17
 10/27 anonim ***** válasza:
Észérvek. Mindenki azt csinál amit akar! Semmi közöd hozzá, hogy ki mikor érzi jónak. Ez miért rib@ncság? Ha lefekszik 3-4 fiúval ebben a korban talán találó a rib@nc jelző. Sajnálatos, hogy sokan nincsenek tisztában a szavak jelentésével. Ha valaki azt mondja neked, hogy 15 éves és már nem szűz, elkönyveled rib@ncnak? Nem biztos, hogy ő is akarta, éppenséggel meg is erőszakolhatták. Sajnálom, hogy ilyen okos vagy, bárcsak nekem ennyi eszem, hogy csak úgy rib@ncozgassak! :-)
2012. aug. 23. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!