Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elárulnátok kislányok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elárulnátok kislányok, hogy ez miért jó?

Figyelt kérdés
Miért hiszitek magatokat 14-16 évesen érettnek a szexhez? Még majdnem a csókolózás is túlzás egyeseknek, nemhogy szexeljen. Szánalmas, hogy ennyire manipulálható rib@ncok vagytok (ha már ne rib@ncozzanak mindenkit). Elmagyaráznátok nekem? És nincs kivétel, elmondanám nektek, szóval ezzel ne gyertek, észérvekkel próbáljatok meggyőzni.
2012. aug. 23. 08:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Azt még hozzá sem tettem, hogy ma már vannak fogamzásgátló módszerek. Nem kell félnie egy 15 éves lánynak attól, hogy teherbe esik- ha elég OKOS!

Én mindig csak azt hangsúlyozom ki, hogy élvezze nyugodtan mindenki az életet- de ÉSSZEL!

És könyörgöm.. ne az tartsa már vissza, hogy r.bancnak veszik.

Számomra nincs undorítobb a birkaembereknél, azoknál, akiknek a normák mondják meg, hogyan éljenek.

Ne hagyja magát tönkrevágni, kihasználni, de nyugodtan élvezze a fiatalságát, azért van. Ne 30 évesen bánja, hogy nem tudta kiszórakozni magát. Akkor 2 gyerek, munka, férj mellett már késő lesz.

És még mindig jobb fiatalon, mintha akkor lépne félre!

2012. aug. 23. 09:21
 12/27 anonim ***** válasza:

Hát jót nevettem olvasás közben...:)

Szinte mindenki írt olyat amivel egyet értek...

14 évesen marhára ne szexeljen a gyerek. Miért? Mert GYEREK!

16 évesen talán már el tudja dönteni, hogy mit szeretne. Igazából nem is az életkorral van a gond, hanem ahogy írták az érettséggel. Ezek a gyerekek nem érettek. Sokszor azt veszem észre hogy a kiscsaj 22 évesen egy 16-18 éves szintjén ragadt. (Nem általánosítás, de jelentkezzen nálam az aki még nem találkozott ilyennel!) És itt a legjobb példa, Gyk. Vajh miért van az a marha sok "terhesvagyok" kérdés??? Mert buták. Ez nem csak az ő hibájuk, hanem a szülőké is. Ha otthon is megkapnák a gyerekek a szexuális felvilágosítást, de legalábbis a veszélyek elkerülésének módját akkor kevesebb lenne az ilyen kérdés. (szerintem) Ma attól lesz valaki felnőtt ha beáll a sorba és azt csinálja mint a többi birka... ?

Na gyerünk kövezzetek meg, had élvezzem! XD

2012. aug. 23. 09:32
 13/27 anonim ***** válasza:

Mi vagy te, valami mazochista? :D

Különben részben igazad adok. Pont ezt írtam. Nem azért haragszom, ha valaki élvezi az életet, vagy korán kezdi. Hanem az keserít el mindig, ha NEM ÉSSZEL csinálja. Én is viszonylag korán kezdtem, de olyan felkészülten, hogy még minimális problémáim sem voltak soha.

Mindig meglepődök azon, amikor 20-22 éves lányok "buta" kérdéseket tesznek fel, én 15 évesen felkészültebb voltam náluk, oda-vissza tudtam minden védekezési módszert, stb, kihasználni meg soha nem tudott senki...

2012. aug. 23. 09:34
 14/27 anonim ***** válasza:

attól,h valaki lefekszik 16 évesen a barátjával(OKOSAN!!!) abból semmi probléma sincs,főleg ha az egy hosszabb kapcsolat és nem max 2 hónapos...most elkezdhetsz nyugodtan fújjogni,h én milyen vagyok,de 1,5 éve vagyok együtt barátommal és lehet,h 2,5 hónap után feküdtünk le először(mind a kettönknek első alkalom volt),de a mai napig jól megvagyunk ezen a téren is,ja és az benne a pláne,h ő akkor már 18 volt,én még csak 16 és ennek ellenére is ugyan olyan felnőttek voltunk mint most...szóval nem minden esetben ribi vagy kislány az,aki belevág...nézz meg engem,a velem egykorúak 50-70%-a volt már abortuszon(nem egy barátnőm),nincs életcéljuk,se normális párkapcsolatuk és egész nap keseregnek,én pedig a totális ellenpélda vagyok, nem volt abortuszom,nem vagyok a mai napig babás, nem vagyok depis, van egy normális barátom és vannak céljaim,szerintem az ilyen lányokkal érdemes foglalkozni,a többi "leves" :)

17/L

2012. aug. 23. 10:01
 15/27 anonim ***** válasza:

Szerintem a "miért" és a "hogyan" sem mindegy. Vagyis fontosak a körülmények.

Ha egy 14-16 éves folyton bulikban rázza a seggét, és minden szembejövőnek szétteszi a lábát, mert ettől többnek érzi magát, az valóban gáz (bár mindenhez 2 ember kell, így aki vevő rá, az sem különb.)

De ha valakit nem a környezet, a menőzés motivál (van ilyen, bármily hihetetlen), hanem van egy kapcsolata, ahol vannak érzelmek (mégha sokak szerint azok nem is valódiak), és fel van világosítva, védekezik, akkor semmi kivetnivaló nincs benne, max mások irigysége.

Én 14 voltam, mikor sor került az alkalomra. 5 év után mentünk szét, azaz 19 éves voltam, mire mással is lefeküdtem.

De azóta újra az elsővel vagyok (összesen már 9 és fél éve), egy kezemen megszámolhatom a szexuális partnereimet, teherbe meg csak akkor estem, amikor kimondottan ezt akartam.

Hozzáállás, felfogás kérdése az egész, mondhatnám személyfüggő, ki mikor alkalmas rá.

(24 leszek,N)

2012. aug. 23. 10:04
 16/27 anonim ***** válasza:

Én a jelen kort egyfajta átmenetnek tartom. Korábban az általában vallási keretek által meghatározott társadalmi normák főképp arra voltak jók, hogy gátat szabjanak az ösztönök féktelen uralmának a döntéshozatalt illetően. Az állatias ösztönök uralma annyit tesz, hogy amit megkívánsz, azt meg akarod kapni, és ha elég erős vagy, meg is tudod kapni. Ha kell egy ruha, agyonvered a gazdáját; ha szexuálisan megkívánsz egy embert, akkor lefekszel vele és kész, nem gondolsz a következményekre, csak magadra. Hogy ennek a kaotikus viselkedésmintának határokat szabjanak, merev szabályokat hoztak létre.

A szüleink, nagyszüleink korosztálya nem azért nem élt szexuális életet tizenévesen, mert éretlenebbek voltak, hanem mert módszeresen irtották bennük a gondolat csíráját is, ha pedig valaki ezt nem így csinálta, azt kivetette a társadalom. Az általános túlélési és megfelelési kényszer pedig azt diktálja, hogy ha felvetül benned egy gondolat, azt már olyan mélyenszántó bűnnek értékeli az ember, hogy önmagát gyűlöli érte, elfojtja magában és letagadja azt is, hogy benne valaha megfogant volna ilyesmi. Az ember illeszkedni akar, nem akar egyedül maradni és kilógni a mezőnyből, így ösztönösen elfogadja, hogy ha ő másra vágyik, akkor ő a hülye, ha ehhez hozzátesszük, hogy a mi társadalmunk azt a fenyegetést szívta évszázadokon keresztül magába, hogy a bűnösöket az örökkévalóságig kínozni fogják egy gigantikus kemencében, akkor pláne érthető, hogy az ember nem is merészelt engedni a vágyainak.

A jelen korra apránként leesik az embereknek, hogy ez a felfogás káros és hülyeség. Az erkölcs lazul, többet szabad, az embernek szabad élni a vágyaiért, szabad az ősi ösztönöket kielégítenie. A probléma ott kezdődik, hogy a morális háttér ehhez még nem adott! A szülők még a régi felfogás szerint élnek, és nem képesek feldolgozni azt a hedonista magatartást, amit a gyerekeik képviselnek, a gyerekeknek viszont már ez a valóság, ellenben segítséget nem kaphatnak otthon. A szüleik nem azért csinálták másképp, mert az a kor jobb volt, vagy mert okosabbak netán éretlenebbek voltak, egyszerűen ez nekik nem volt opció. A tinik szemében a szüleik véleménye nem vált ki tiszteletet, mert az egy másik dimenzióban fogant. Éppen az bizonyosodott be a gyerekek előtt, hogy a szüleik szerelmi élete mennyire szar volt, furcsa is lenne, ha elfogadnák az - egyébként is értelmetlen - érveiket.

Az optimális állapot majd az lesz, ha eljut az emberi gondolkodás és gyereknevelés addig, hogy mindenki megérti, hogy a szex jó, a szex kell és jó szex kell, nem kell szűzen férjhez menni, DE igenis nagy felelősség szexuális életet élni és ezt a felelősséget vállalnia KELL annak, aki lefekszik valakivel. El kell jutni odáig, hogy az emberek meg tudják értetni a gyerekeikkel, mik a veszélyek és mekkora felelősség egy párkapcsolat, milyen nyomokat tud hagyni egy útkereső fiatal jellemben. Remélem, eljön majd az a kor, hogy egy konzervatív nevelést kapott, ellenben nagyon szenvedélyes lánynak nem kell a vágyait tüzes vassal elfojtania, pusztán azért, hogy a családnak megfeleljen. Egyszer majd eljut az emberi gondolkodás addig, hogy megtanulja kezelni és korrekt, civilizált keretek között kielégíteni az ösztönös vágyait anélkül, hogy állatkertre hasonlítson a társadalom. Első lépésben viszont meg kell ismerkedni vele, hibákat elkövetni és tanulni belőle, mert amit több ezer évig erőszakkal fojtottunk el, azt nem érthetjük meg rögtön.

Jelenleg oltári keveredés van még, van aki ott tart, hogy szűzen akarja megvárni a lagzit, mások meg elhajítják életük szerelmét pusztán azért, mert még nem dugtak meg elég nőt. Az egyik oldal szerint a jó szex anál nélkül nincs, a másik fele szerint a fütyi/punci pisilésre való, nem arra, hogy a szánkba vegyük. A lány, aki nem kefél, az fap1na, aki igen, az r1banc. A férfi, akinek sok partnere volt, megbízhatatlan p1navadász, de ha egy sem, akkor lúzer. A fiataloknak meg fingjuk sincs, mit kellene tenniük ebben a káoszban, ha meg a szüleikhez fordulnak, többnyire az inkvizíciót fordítják maguk ellen, mert a szülők számára felfoghatatlan, hogy a gyerek már dugni akar, amikor ők még csak babáztak; ha ez nem is áll elő, segítséget akkor sem kaphatnak, mert a szülők még egy másik dimenzióban léteztek, nem is értik ezt az egészet. Ebből keverednek olyan morális bukfencek, mint amikor a csaj meg akarja őrizni a szüzességét a "nagy ő"-nek, de addig is megtalálja a kiskaput, és leszop mindenkit, aki szembejön. A fickók meg kötelező jelleggel össze akarnak gyűjteni x mennyiségű strigulát a farkukra, miközben fröcsögve pocskondiázzák azokat a lányokat, akik csak úgy lefekszenek velük, szerelem nélkül. Erre a csajok elkezdik szándékosan váratni a férfiakat, hogy különlegesebbnek tűnjenek, a sok gyökérnek meg kb tetszik is, mert ettől lesz tartása a csajnak. Ez van most, de én továbbra is hiszem, hogy ezek csak egy gyerek csetlő-botló mozdulatai...

2012. aug. 23. 10:12
 17/27 anonim ***** válasza:

A 14. Válaszöló nagyon jól csinálja szerintem én gratulálok is neki mert elég különleges lehet a kortársai között.

sokan felhozták hogy mi volt régen, meg az arabokat...

nos, az araboknál a nő nem ember csak egy tárgy akit adásvételi szerződéssel adnak férjhez. Hát, jelentkezzen az a lány aki ebbe belemenne...szerintem undorító.

a régi dolgokról meg annyit hogy akkor is csak a szegények lettek terhesek 15-16 évesen de nekik nem is volt választásuk, mert az abortusz a gazdagok kiváltsága volt. Ezért volt a szegényeknél olyan sok gyerek. És igaz hogy a lányok szűzen mentek férjhez ( már aki..)) de sok volt a házasság törés ugyanúgy ahogy manapság, csak épp nem derültek ki mert diszkrétebben csinálták.

az meg a másik hogy egy gazdag lánynak a saját nagybátyához, unokatestvéréhez kellett hozzámennie. Manapság meg erre is azt mondják hogy undorító.

azt gondolom mindenki éljen ahogy akar. Az ő teste az ő döntése. Szabad emberek vagyunk (szerencsére a nők is) így tudunk dönteni arról mit akarunk.

Viszont az számomra megdöbbentő hogy a lányoknak 10-11 évesen már megjön. Én anno 14 voltam de úgy gondolom még várhatott volna..bár 14 évesen elég ideális. Szegény 10 éves kislányt azért sajnálom ha már akkor ezzel szenved :S

2012. aug. 23. 11:25
 18/27 anonim ***** válasza:
16-os erősen kritikus természet vagyok. De te most kapnál tőlem egy kitüntetést ezért az eszmefuttatásért. Magam sem fogalmazhattam volna meg jobban. :)
2012. aug. 23. 11:34
 19/27 anonim ***** válasza:

17- Nálunk nem adták-vették a nőket, de bizony, a középkor táján itt is férjhezadták őket néha 15-16 évesen. Nem "eladás" volt, de ez volt a norma. Nem sok beleszólása lehetett. Persze a fiúnak sem mindig- általában a szülők döntöttek, "föld a földhöz", stb.

De a fiú általában azért jól járt, kapott egy fiatal lányt, és a fiatal lányok általában szépek, bármilyenek.

A lány kevésbé. Ki tudja, milyen férje lett? Idősebb? Csúnya? Érzéketlen? Stb...

Az igaz, hogy akkor is sok volt a házasságtörés, megtalálták a kiskapukat.

De megesett lány kevés volt. Mivel megítélték volna őket, megbélyegezték, nem tudott férjhez menni utána, nem is dolgozhatott, tengődhetett a gyerekével a szülei nyakán (ahol persze bizonyára dolgozott, de "önálló élete" nőként nem igen lehetett).

Én arra értettem, hogy 16 évesen már szültek, hogy férjhezadták őket.

Bizony- 10-12 éves korban megjön (átlagban), erről beszélek, ez biológia, nem szabályozható. Jobban élünk- állítólag ebből fakad.

De nem minden nőnek szenvedés, nekem is hamar megjött, és sosem fájt, a mai napig semmi probléma vele. Ugyanúgy csinálok szinte mindent olyankor is, még sportolok is. :)

2012. aug. 23. 11:41
 20/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem fogok veled vitatkozni, mert nem.

De vannak egyes lányok, akik mondjuk teljesen józan gondolkodásúak mégis mikor lesz egy barátjuk kívánják a szexet. Ez természetes. Ebben az időszakban/korban érnek meg rá. Vannak akik előbb, vannak akik később. Nem feltétlen ribancok ebben az esetben, ez a természet rendje. Biztos te is tapasztaltad/tapasztalod, nem tudom hány éves vagy, hogy akarsz/kívánsz valamit és nem csak azért mert látod a tv-ben, vagy mert "mindenki" ezt csinálja. Valószínű te is voltál ebben a helyzetben, kortól függetlenül.

Én 16 múltam még szűz vagyok, de mégis már nagyon kívánom a szexet a barátommal. De én úgy voltam vele, hogy még nem és ezt a fiú meg is értette, szóval nem vagyok én olyan manipulálható. Na, meg ilyenkor nem a pasitól függ, (persze ha az tényleg szeret) hanem tőlünk, hogy mekkora a vágyunk, mennyire fokozódunk föl, csak a vágyaink irányítanak.

Viszont azzal egyetértek hogy sajnos sok lánynak nincs esze. Azt hiszi, hogyha lefekszik egy fiúval akkor az már nyert ügy, ezzel szemben a pasinak csak arra kellett. Vagy csak azért nyitnak könnyen lábat, mert "úgyis mindenki ezt csinálja" meg "így majd már nő lehetek". Úgyhogy részben melléd állok és remélem eléggé észérvvel támasztottam alá a dolgokat.

16/L

2012. aug. 23. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!