Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elárulnátok kislányok, hogy ez miért jó?
16/L Már olyan is van, hogy a csajnak kell "csak arra" a pasi. Érdekes, hogy mindenféle lehetőséget feltüntettek, ezt meg folyton kihagyjátok.
Mintha a lányok-nők mindig csak valami "másért" ("mögöttes"? indokkal) szexelhetnének: mert így akarnak elérni valamit, mert manipulálják őket, mert ez a divat, mert ki tudják őket használni, vagy mert veszettül és halálosan szerelmesek... khm, ne írjunk már folyton "mesét" minden köré!
Az, hogy egy nő csak szexet akar, nem jelenti, hogy bármit tehetnek vele- sőt, általában épp olyankor nem mehet "bármi".
Csak megjegyeztem, hogy van ilyen is.
*Tartós kapcsolatban élő barátnőm jóval több dolgot enged a barátjának, hogy "megtartsa".
"Szingli" barátnőm csak úgy szexel, ahogy neki jó. Semmi más nem lehet. :) Ha nem tetszik a pasinak- ott az ajtó. :)
"Ha nem tetszik a pasinak- ott az ajtó."
Azért azt vágod, hogy a srác, akit meg akar tartani az illető csaj, pontosan úgy gondolkodik, ahogy te: ha nem teszi meg, ott az ajtó; minden éremnek két oldala van. Kompromisszum a lelke mindennek, de abban igazad van, hogy a kompromisszumnak két oldalinak kell lennie, azaz te is megteszel dolgokat a párod kedvéért, amihez nincs kedved és ő is lemond dolgokról, amik neked nem fekszenek.
23- Teljesen így van. Tartós kapcsolatban csak kompromisszumokkal megy, mindkét részről. :)
A csajnak is ott lehet az ajtó- épp ilyen példát írtam, a tartós kapcsolatban lévő bnőm több dolgot "hagy" szex terén, mint a szingli, mert meg akarja tartani a barátját.
Nálam meg leginkább úgy működik, hogy hozzám passzoló partnert keresek, és semmi olyanra nem akarom "rávenni", amit ne élvezne önként, maga is- továbbá én sem megyek bele ilyesmibe.
Egy kis összecsiszolódás persze belefér, mert mindenkinek vannak határai, és rugalmasabb "oldalai" egyaránt. :)
Oké ezt nem hoztam föl, de szerintem 14-16 évesen, azért annyira nem arra mennek ki a lányok, hogy szexeljenek. Valami háttér kell hozzá, kell hogy valami kiváltsa belőlük az érzést. Lehet ez akár egy felnőtt film, egy erotikus olvasmány, de akár egy férfi meztelen fotója is. És ekkor nem fogják szétnyitni az első pasinak a lábukat, hanem inkább önmagukhoz fordulnak és maszturbálnak.
Szóval, nem vitatkozni akarok, csak én így gondolom. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!